Kako do vrhunskega BREZPLAČNEGA dopusta ob 10. obletnici Megabona?

Megabon, prvi kuponski turistični portal v Sloveniji, praznuje svojih prvih 10. let! Več kot Ob tej okrogli obletnici so s svojimi zvestimi partnerji za vse stare in nove stranke pripravili izjemno nagradno igro s kar 10 čudovitimi nagradami!

Megabon je že 10 let zvesti pomočnik vseh ljubiteljev dopustov, izletov, izkušenj in potovanj. Brskalnik, ki pomaga poiskati idealno počitniško destinacijo, hkrati pa poskrbi za kupon z ugodno ceno, je Slovence navdušil predvem z bogato izbiro destinacij, njihovo raznovrstnostjo in kakovostjo. Ter seveda s cenami.

10 let in več kot 500.000 zadovoljnih uporabnikov

Megabon je edinstven slovenski kuponski portal, ki oddiha ali zanimive izkušnje željnemu uporabniku pomaga najti idealno in hkrati ugodnejšo ponudbo. Ponudba se prilagaja letnemu času in aktualni situaciji v turizmu, zato je primeren tako za tiste, ki radi načrtujete vnaprej, kot tiste, ki se odločate zadnji hip. Megabon uporablja že več kot 500.000 uporabnikov, ki skozi odlično razdelane kategorije in preprosto uporabniško izkušnjo, vedno znova najdejo idelano ponudbo za svoj popoln oddih.

10 čudovitih nagrad

Ob 10. obletnici delovanja je Megabon skupaj z zvestimi partnerji pripravil 10 fantastičnih nagrad, s katerimi se želi zahvaliti več kot 500.000 zvestim uporabnikom in pozdraviti nove ljubitelje ugodnejših oddihov in izkušenj. Neverjetne nagrade, ki vključujejo tako vikend oddihe kot zanimive enodnevne izkušnje, so prispevali Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa 5*, Rimske terme, Art hotel Tartini, Hotel Vivat Superior, Atlantida Boutique Hotel, Terme Čatež, Grand hotel Sava Superior, Dinopark Bled, Wellness Orhidelia in Aquapark Istralandia.

Kdo lahko sodeluje in kako

V enkratnem Megabonovem obdarovanju lahko sodelujete tako zvesti kot novi uporabniki. Potrebujete le mail naslov.
Sodelujete TUKAJ.

PREBERITE ŠE: Kje se v začetku poletja potepajo naši Instagramerji?

ščete navdih, kam na oddih? TUKAJ preverite odlično znižano ponudbo destinacij za vaš naslednji najljubši dopust – po Sloveniji ali pri naših sosedih.

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.