Motovun: Na tartufe, razgled in oddih za 23 evrov na noč

Motovun je čudovito mestece v hrvaški Istri, ki slovi po tartufih, odličnem vinu, izjemnih razgledih – saj je dvignjeno na griču – znan pa je tudi po motovunskem filmskem festivalu.

Motovun leži na hribu, od koder se razteza imeniten razgled na dolino reke Mirne, poleg tega pa je mesto zgrajeno na energetski točki, ki bo poskrbela za odlično razpoloženje, v primeru, da malvazija, pršut in tartufi ne bodo vašega nasmeha na obrazu razvlekli dovolj široko. Čeprav dvomimo, da bo to potrebno.

Mesto lahko izberete za enodneven obisk, za pravi oddih v Motovunu pa smo izbrskali tudi odlično ponudbo nočitev, saj lahko dušo mesta zares spoznate šele, če greste z njim spati in se v njem tudi zbudite. Sploh s takšnih razgledom.

NE ZAMUDITE: Motovun, dve nočitvi z zajtrkom za dve osebi le 92 evrov!

Tradicionalen filmski festival, ki v Motovun vsako leto pritegne filmske navdušence, letos lahko ujamete med 24. in 27. julijem, mesto pa je zanimivo za obisk prav vse dni v letu!

Foto: Shutterstock, Megabon

PREBERITE ŠE:

Hotelski oddih: wellness v objemu italijanskih Alp za manj kot 50 evrov na nočitev na osebo

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.