Na sonce v Bernardin, v prenovljen hotel Histrion

Niste preveč navdušeni nad snegom in mrazom? Za vas imamo odlično idejo, kje lahko doživite pravo istrsko, morsko, sončno izkušnjo, čisto blizu doma.

Na zelenem rtu, obdarjenem s posebej ugodno klimo, se na 25 hektarjih razteza hotelsko naselje Bernardin. To je prostor, kjer si boste odpočili, se nadihali morskega zraka, naužili toplega sonca in uživali v sproščenem vzdušju. Bernardin stoji na pol poti do srednjeveškega Pirana ali modernega Portoroža. Zajema najbolje iz obeh svetov in omogoča vsakemu gostu, da si dopust priredi po svojih željah.

Osrednji del krasi zvonik nekdanje samostanske cerkvice Sv. Bernardina iz 15. stoletja, ki nemo priča o bogati kulturni dediščini kraja.

Popolnoma prenovljen hotel Histrion

Na sami špici rta leži povsem prenovljen Hotel Histrion, največji hotel na slovenski obali, ki je z vseh strani obkrožen z neskončno modrino morja in pripoveduje zgodbo edinstvenih lepot in doživetij Istre. Odlična izbira za družinske počitnice, romantični vikend, druženje s prijtalji ali solo odklop.

Doživetje čarobne Istre v Hotelu Histrion ponazarjajo zgodbe morja, sonca, istrske kulinarike, tipičnih istrskih zelišč in tradicionalne istrske arhitekture. V prostorni avli hotela vas tako najprej pozdravijo stene suhozidne gradnje, ki je vpisana na Unescov seznam nesnovne kulturne dediščine in je značilna za istrsko okolje, tako kot istrske škure, ki prav tako krasijo prenovljeno avlo hotela.

Idilična jedilnica,

V trenutku vas prevzame občutek, da ste del nečesa posebnega, ta občutek pa se nadaljuje tudi v sobah, kjer v vsakem nadstropju posebej, odseva duh istrske zgodbe skozi elemente morja in piranske soli, sivke ter oljk. Skozi celoten hotel vas pozdravlja istrski hrast, njegov topel objem pa vas opominja na moč tega drevesa, ki je v lokalnem prostoru prisoten od nekdaj.

Oddih v prostornih sobah s pogledom na morje ali središče Bernardina bo dih jemajoč. Sobe so tako lepe in tako dišeče, da jih boste stežka zapustili.

Največji vodni park z ogrevano morsko vodo v Sloveniji

Iz hotela je neposreden dostop v Morski vodni park Termaris z najlepšimi razgledi na slovensko morje. Vstop je že vključen v ceni nastanitve. Desna stran kopališča je bolj mirna, s plavalnim bazenom in prijetno toplim whirlpoolom. Na levi pa so poleg velikega plavalnega bazena še živahni otroški bazeni z zabavnimi igrali. Vrhunec družinske zabave vas zagotovo čaka v t. i. ‘razigranem bazenu’, kjer se boste lahko zabavali ob deroči reki in vrtincih, ki bodo navdušili plavalce vseh starosti.

V Morskem vodnem parku Termaris bazene polni t.i. »mlado morje«, obogateno z minerali, ki izvirajo iz različnih pritokov. Izkušnja kopanja v naših bazenih je tako morska, kot se le da! V mladem morju je namreč še toliko več mikroelementov, ki blagodejno vplivajo na naše telo in počutje. Med njimi so jod, kalij, kalcij, brom, selen in magnezij.

V sklopu kopališča deluje tudi Wellness Benedicta, ki obsega svet savn, solno sobo ter različne istrsko obarvane masaže in lepotne tretmaje. Morski vodni park Termaris ima tako vse, da postane najljubša notranja plaža prav vseh ljubiteljev morske vode! Tistih, ki se radi v miru sproščajo ob bazenih ali wellnessu in se posvečajo sebi, kot tudi tistih, ki so ljubitelji razigranih vodnih aktivnosti.

Poseben popust do 15.1. in ugodne cene za obiske do 28.2.

Privoščite si popoln zimski morski oddih! Bernardin je vreden obiska v vseh letnih časih. Do 28.2. so skupaj z Megabonom pripravili posebno ponudbo, ki pa je še cenejša za rezervacije do 15.1. Več o ponudbi in vsem, kar vključuje, najdete na tej povezavi. 

Foto: Megabon

 

PREBERITE ŠE: 5 top idej za first minute poletje na Hrvaškem (letos rezervirajte pravočasno!)

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.