Najboljše potovanje glede na vaše astrološko znamenje

Nekateri so mnenja, da je astrologija za čarovnice, nekateri pa se v življenju precej pogosto obračajo nanjo. Vaše astrološko znamenje naj bi o vašem značaju povedalo marsikaj, lahko pa določa tudi to, kakšna potovanja so vam najbolj všeč.

Ste kdaj pomislili, da bi zvezde lahko določale vaš okus za potovanja? Ko gre za ljubezen, srečo in denar, se ljudje velikokrat obrnejo nanje, pri potovanjih pa se nam zdi, da jih izbiramo nevezano na horoskop. No, bodisi verjamete v horoskop, bodisi se vam ta zdi popolna neumnost, spodaj nizamo nekaj predlogov za potovanja za prav vsako astrološko znamenje posebej.

Ribi

Lahko bi rekli, da se ob morju počutite kot riba v vodi. Neskončna modrina vam nadvse prija, saj ob njej umirite misli in se popolnoma sprostite, hkrati pa lahko v miru razmislite o vsem, kar vas teži v življenju. Preverite, kam vam predlagamo, da se odpravite na naslednji oddih.

Oven

Ste trmasti, samosvoji in vztrajni, zato se odlično znajdete v gorah. Do cilja boste prišli za vsako ceno, zato vas visoki vrhovi ne prestrašijo. Na dopust se zato radi odpravite v hribe, kjer se lahko naužijete svežega zraka in čudovitih razgledov. Svoj sanjski oddih najdete tukaj.

Bik

Na dom vas veže močna vez, zato poti v neznano ne marate preveč. Najraje se odpravite nekam, kjer veste, da bo za vas dobro poskrbljeno, zato je za vas sanjski dopust poležavanje na plaži ali ob bazenu petzvezdičnega hotela. Z all inclusive paketom, seveda. 

Dvojčka

Toliko stvari vas zanima, da bi najraje kar odpotovali okoli sveta in se nekaj let ne vrnili domov. Morda vam bomo najbolj pomagali tako, da vas napotimo na iskalnik ugodnih letalskih kart, kjer si boste lahko izbrali let, ki vas bo odpeljal novim dogodivščinam na proti.

Rak

Ste avanturistični in nadvse radi spoznavate nove kraje in odkrivate nova mesta. Vaša šibka točka je zapravljanje, zato se najraje odpravite v katero izmed evropskih prestolnic, kjer si radi privoščite odličen shopping.

Lev

Ste vročekrvni, temperamentni in vzkipljivi. Navdušujejo vas države z vročim podnebjem, kjer rastejo palme, se pijejo koktejli in se po radiu slišijo latinski ritmi. Letalsko karto do sanjske vroče destinacije najdete tukaj.

Devica

V življenju imate radi red, prav tako pa kaosa ne marate niti na počitnicah. Zato si radi privoščite oddih v državah, za katere veste, da so urejene in nudijo široko platformo kakovostne turistične ponudbe. Še posebej vas vleče v Skandinavijo, kjer živijo prebivalci takšne miselnosti, kakršno imate vi. Letalsko vozovnico do tja najdete tukaj.

Tehtnica

Sprejemanje odločitev bi lahko označili za vašo šibko točko, zato imate najraje, če namesto vas destinacijo izbere kdo drug. Pri odločitvi vam bo gotovo pomagala pretehtati cena, zato smo za vas izbrali omejen izbor ugodnih pustolovščin in razvajanj.

Škorpijon

Vaše astrološko znamenje velja za precej temperamentno, a dežele s temperamentno kulturo vam ne dišijo preveč. Radi se odpravite v evropske metropole in izkusite življenje v večjih mestih.

Strelec

Strelci ste radi svobodni in ne marate, da vam kdo ukazuje. Turistični vodiči zato za vas odpadejo, prav tako terme, kjer se vam zdi, da ne morete dovolj doživeti. Zelo radi raziskujete, zato se najraje odpravite raziskovati pokrajine, ki so za vas še neznanka.

Kozorog

Že vaše astrološko znamenje nakazuje, da ste radi v naravi. Ne marate velikih mest in hrupa, ki ga prinese življenje v njih. Proste dneve zato najraje preživite obkroženi z naravo in živalmi. 

Vodnar

Obožujete šport, zato vam najbolj dišijo športni oddihi. Zelo radi smučate, kolesarite in hodite v hribe, zato se na potovanja radi odpravite na treking v dežele, kjer se pokrajina visoko vzpenja.

Foto: Unsplash

Preberite še: TURISTIČNI BONI od A do Ž: Takšna so najnovejša pravila

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.