Najboljši predlogi za čudovite krompirjeve počitnice

Poletja je konec, dnevi se krajšajo in temperature vztrajno nižajo. A to še nikakor ne pomeni, da je konec počitnikovanja. Pred nami so namreč krompirjeve počitnice, mi pa smo za vas izbrali najboljše destinacije, kjer se lahko spočijete po napornem začetku šolskega leta, naužijete sonca in preživite kakovosten čas s svojimi najdražjimi.

Jesen je po vročem poletju v naša življenja zopet vrnila hitrejši tempo življenja. Vsak dan je poln pomembnih odločitev, šolskih obveznosti, neizogibnih tenzij in stresnih opravkov. Tako včasih pozabimo, kako prijetno se je sprostiti in za nekaj dni razmišljati le o tem, kako se bomo razvajali in preživeli čas s tistimi, ki nam pomenijo največ. Da v poplavi stresa in naglem vsakdanjem koraku ne bi zanemarili sebe in svojega dobrega počutja, si moramo zato obvezno vsake toliko privoščiti oddih. Ta bo razbremenil naše možgane, spočil misli ter nas napolnil z novo zalogo energije in kreativnosti. Še dobro, da so pred nami krompirjeve počitnice!

Obala

In kje bomo najlažje našli miren kotiček, kjer bomo lahko sami narekovali tempo svojih dejavnosti in želja? Bližina morja je zagotovo daleč najbolj privlačna rešitev. Obala je kraj, kjer bomo lahko uživali v številnih sprostitvenih aktivnostih pa tudi prijetnemu brezdelju, ki vsake toliko časa telesu pride še kako prav. Še več! Pozitivni vplivi bližine morja so bili tudi znanstveno dokazani. Verjetno pa ni treba dodatno poudarjati, da tudi sami sestojimo iz več kot 70 odstotkov slane vode.

Terme krompirjeve počitnice

Če pa sodite med tiste, ki si jeseni raje privoščite oddih v termalni vodi, so krompirjeve počitnice najboljši čas, da nekaj dni preživite v termah. Na srečo Slovenija premore pravo bogastvo termalnih izvirov. Zato se po počitek in zdravilne učinke termalne vode ne bo treba odpraviti daleč. Spodaj nizamo najboljše predloge, kje preživeti čudovit in sproščujoč, hkrati pa ugoden oddih med krompirjevimi počitnicami.

Na tej povezavi boste našli izjemno ugodne družinske ponudbe, ki so dostopne tudi s turističnimi boni. Vabimo vas, da si privoščite čudovit oddih na obali, v termah ali na drugi destinaciji. Mi smo poskrbeli za odličen izbor ugodnih hotelov, vi pa morate izbrati le še, kam si želite.

Preberite še: Te države lahko ponovno obiščete brez obvezne karantene

Foto: Megabon

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.