Slavni oskarjevec v Dubrovniku snema film o izmišljeni različici samega sebe

Dubrovnik je dobro znana kulisa snemanja velikih hollywoodskih filmov in serij. Kot kaže pa se filmske ekipe k sosedom odpravljajo tudi sredi pandemije. Med njimi sta tudi z oskarjem nagrajeni hollywoodski zvezdnik Nicolas Cage in Pedro Pascal, ki ga poznamo iz Igre prestolov.

Z oskarjem nagrajeni hollywoodski zvezdnik Nicolas Cage v Dubrovniku snema novi celovečerec The Unbereable Wight of Massive Talent. V filmu bo upodobil izmišljeno različico samega sebe, ki si izjemno želi dobiti vlogo v filmu Quentina Tarantina. Igralec se v svojem novem filmu sooča tudi z egoističnim Cageom iz 90. let minulega stoletja, ki ga obtožuje, da je kriv za celo vrsto slabih filmov, zaradi česar se je znašel na robu bankrota.

Dubrovnik je v svetu sicer zelo priljubljen prav zaradi snemanja uspešnih nadaljevank in celovečercev. Med njimi so Igra prestolov, Vojna zvezd, Mama Mia in Borgia, pa tudi novejših filmov o Robinu Hoodu in Jamesu Bondu ter številnih drugih.

Nicolas Cage snema v vili Šeherezada

Kot poroča Jutarnji list se je Nicolas Cage nastanil v dubrovniškem hotelu Argentina, snemanje pa so se začeli v ponedeljek v znameniti vili Šeherzada. Iz hrvaškega avdiovizualnega centra (Havc) so sporočili, da bo snemanje filma v Dubrovniku potekalo 15 dni. Na svoji spletni strani pa so izpostavili, da je omenjeni obisk Hrvaško v svetu potrdil kot epidemiološko varno lokacijo tudi za snemanje filmov.

Ob Cageu igra tudi zvezdnik serij Igra prestolov in Narcos

Ob Cageu bo v filmu zigral tudi čilski igralec Pedro Pascal. Ljubitelji serije Igra prestolov, ki so jo med drugim prav tako snemali v Dubrovniku, ga zagotovo poznate po vlogi Oberyna Martella ali pa po vlogi Javierja Pene v seriji Narcos. Če zaradi pandemije ne bo zapletov pri produkciji, bo film premiero doživel marca 2021.

Foto: Unsplash

PREBERITE ŠE: Vrelci termalne vode ob Savinji, ki so bili nekoč dostopni le izbrancem

Iščete navdih, kam na oddih? TUKAJ preverite odlično znižano ponudbo destinacij za vaš naslednji najljubši dopust – po Sloveniji ali pri naših sosedih.

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.