Nov trend izletništva, ki vas bo navdušil

Že poznate nov trend izletništva, ki vam bo v času koronavirusa prišel še kako prav?

Koronavirus nam je (skoraj) vsem popolnoma pomešal štrene, ko govorimo o potovanjih. V začetku novega leta smo si vsi svečano obljubili, da bomo v letu 2020 potovali še več kot doslej. No, 2020 je imel za nas drugačne plane in naši popotniški so tako splavali po vodi. A ker je treba znati iz vsake slabe situacije potegniti nekaj dobrega, smo se tako večinoma letos odločili, da bomo namesto daljnih krajev raje raziskovali svojo okolico. nov trend izletništva

Mnogi so se tako letos odločili za dopust na sosednjem Hrvaškem, spet drugi raziskujejo bisere Slovenije. Ideje za oboje lahko najdete tudi na Vandraj, saj v teh dneh veliko pišemo o slovenskih in hrvaških destinacijah.

Izlet, poln doživetji

Danes pa se bomo osredotočili na nov trend izletništva, ki nam bo pomagal pri načrtovanju oddihov v prihodnjih mesecih. Gotovo se vam je že kdaj zgodilo, da ste si želeli obiskati kakšen kraj, pa niste vedeli, kaj vse bi tam obiskali. Ali pa ste nato prišli do zaprtih vrat muzeja ali kakšne druge atrakcije, kjer so vam povedali, da bi se mogli za ogled predhodno naročiti. No, takšnih težav ne boste več imeli, če se odločite preizkusiti enega od paketov, ki zagotavlja popoln izletniški dan. Deležni boste vrhunske kulinarike, različnih ogledov in še marsičesa. Takšen izlet poteka tako, da vi rezervirate paket, turistično informacijski center vam ponudi seznam atrakcij, ki so tam na voljo ter pri vseh izbranih točkah naznanili vaš prihod. Od točke do točke pa boste nato potovali sami in se tako gibali v popolnoma svojem ritmu.

Pa si poglejmo na primeru. Recimo, da si želite ogledati Podčetrtek. Verjetno veste, da tam domujejo terme Olimia, a to sploh ni vse, kar ta kraj ponuja. Če se odločite za paket te vrste, boste ugotovili, da je atrakcij toliko, da jih komaj obredete v enem dnevu! Tako bo vaš izlet poln doživetji, novega znanja pa tudi kulinaričnih dogodivščin. V našem primeru paketa si boste tako lahko privoščili kosilo na Jelenovem Grebenu, obiskali vinsko hišo Emino, si ogledali drevesnico, tamkajšnji samostan, kjer sami pripravljajo patrove kapljice in Čerčkovo domačijo, kjer vas bodo pocrkljali z odlično degustacijo. Nato pa sledi še 3 urno kopanje in wellness razvajanje v termah Olimia. Da pa zaokrožite dan tako, kot se spodobi, sledi še odlična večerja v restavraciji Amon. nov trend izletništva

Skratka, ob koncu takšnega izleta boste domov odšli z občutkom, da ste si privoščili pravo doživetje, ne le izlet. Ideja pa je seveda odlična tudi za družine ali pa večje družbe izletnikov, če želite s seboj povabiti še koga od svojih bližnjih. Paket Podčetrtek najdete tukaj, mi pa si ne moremo kaj, da vam ga ne bi res toplo priporočili!

Iščete navdih, kam na oddih? TUKAJ preverite odlično znižano ponudbo destinacij za vaš naslednji najljubši dopust – po Sloveniji ali pri naših sosedih.

Preberite še: Ste vedeli, da imamo v Sloveniji eno najstarejših restavracij na svetu? Preverite, katero!

Foto: Megbon

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.