Odkrijte lepote Sofijinega dvora in se vrhunsko razvajajte kar 52 odstotkov ceneje!

Ravno pravšnji popust za prihajajoče velikonočne praznike!

Že veste, kje boste preživeli podaljšan velikonočni vikend? Če si želite spremembe okolja, vsekakor berite dalje! Ta teden vam namreč predstavljamo Sofijin dvor, štirizvezdični hotel v Rimskih termah. Saj veste, govorimo o tistih termah, ki so tako fotogenične in v katerih se boste počutili kot eden izmed rimskih bogov. Brez heca, Rimske terme svoje ime namreč nosijo z razlogom. Nastale so namreč na kraju, kjer so v rimskih časih postavili spomenike zaobljub nimfam in rimski boginji zdravja. Prvič so bile omenjene še pred letom 1500, aktivno pa delujejo že od leta 1840.

Nekoč so gostile le pomembne goste, med drugim tudi angleško princeso, danes pa si lahko kraljevsko razkošje privoščite tudi vi. Paket, ki sicer stane 544 evrov, je v teh dneh mogoče dobiti za kar 52 odstotkov ceneje – dve osebi bosta za dve nočitvi z vključenim polpenzionom in uporabo vseh bazenov odšteli le 259 evrov!

In kaj vse obeta rimski oddih?

V Rimskih Termah izvira termalna voda z zdravilnimi učinki in ker so se pomembnosti “zdravega duha v zdravem telesu” zavedali že Rimljani, so se redno negovali v kopališčih in spajih. Termalno vodo, ki vre iz Amalijinega vrelca lahko tudi pijete, saj bo dobro vplivala na vaš imunski sistem, odlična pa je tudi za hidracijo kože. Rimske Terme so iz rimskih časov ohranile prav vse zdravilne in antistresne učinkovine, ki so skrbele za zdravje in lepoto ter sijočo kožo rimskih veljakov in veljakinj, zato vsekakor priporočamo, da svojemu telesu omogočite celostno spomladansko razvajanje.

Poleg lepote in zdravja pa Rimske terme zagotavljajo tudi popolno antistresno okolje. Od mestnega vrveža so namreč prijetno odmaknjene v zavetje gozda, kjer boste lahko uživali ob zvokih narave. Šumenje dreves, pretakanje vode in ptičje petje so gotovo glasovi, ki pomirjajo telo in duha, sploh če med tem uživate v objemu tople termalne vode.

Hotel Sofijin dvor se ponaša s štirimi zvezdicami in modernim dizajnom, zato bodo nočitve, preživete v nedavno prenovljenih sobah in suitah, nadvse udobna izkušnja. Seveda pa ne smemo pozabiti na vrhunsko kulinariko, ki vam jo bodo postregli v hotelski restavraciji. Skratka, nepozabno!

Paket, ki sicer stane 544 evrov, je v teh dneh mogoče dobiti za kar 52 odstotkov ceneje – dve osebi bosta za dve nočitvi z vključenim polpenzionom in uporabo vseh bazenov odšteli le 259 evrov!

Preverite še druge ugodne oddihe, ki smo jih našli za vas:

https://www.vandraj.si/na-zakintos-povratni-let-sedem-nocitev/

Pariški citybreak: povratna letalska vozovnica do cvetoče francoske prestolnice že za 36 evrov!

Prestiž v Istri: tridnevno kraljevsko razvajanje za dve osebi le 188 evrov

Romantična Opatija: Obmorsko mesto vil, parkov in design hotelov

Foto: Rimske terme

 

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.