Pet ugodnih idej za januarski detoks izlet

Prazniki so mimo in koledar nas že priganja, da je čas, da se “zresnimo”.

Konec je božičnih pojedin in sladkega brezdelja, a brez skrbi, z novim letom nikakor ne smemo pasti v staro rutino. Namesto neprestanega garanja si raje vsake toliko privoščimo odmor in gotovo bo tako tudi naše delo veliko bolj produktivno.

Ko omenimo besedo detoks, marsikdo pomisli na dve stvari – da si tega ne more privoščiti ter da za to potrebuje ogromno časa. A na srečo nobena od njiju ne drži.

Da se telo in glava nekoliko spočijeta potrebujemo le en dan, če pa znamo malce pobrskati po spletu, lahko brez težav najdemo ugodne pakete, ki so z različnimi popusti tudi več kot pol cenejši.

Da vam tokrat ne bo treba brskati, smo popuste poiskali kar mi, prilagamo pa vam pet odličnih idej za januarski detoks izlet.

Zdravilni učinki savne

Prekmurje je vedno odlična ideja in kaj vse tam lahko počnemo, smo našteli že v tej objavi. Poleg dobre hrane in zelo gostoljubnih ljudi pa regija slovi tudi po termalni vodi in odličnih zdraviliščih. Tokrat vas vabimo v Radence, kjer lahko s kuponom izkoristite 41 odstotni popust in koristite zdravilne učinke savn za 8,9 evrov.

Športni dan proti stresu

Razvajate se lahko tudi na smučišču! Športni navdušenci si bodo gotovo zbistrili glavo na snežnih strminah, telo pa bo še bolj navdušeno, če bo smučanju sledila še sprostitev v savni. Športni dan z vključeno sprostitvijo v wellnessu si lahko dve osebi na Golteh privoščita za le 70 evrov, v kupon pa je poleg savne, jacuzzija in ledenega gejzirja vključena tudi smučarska vozovnica ter povratno vožnjo z nihalko, ki vodi do smučarskega letovišča.

Družinska zabava

Otroci so gotovo navdušeni, če jim obljubite dan zabave v bazenih, veselje pa je seveda še večje, če omenite vratolomne tobogane in hitro reko. Tokrat se lahko v Terme Čatež odpravite po prijaznejši ceni in v kopanju boste lahko uživali brez velikih stroškov. Kupon za celodnevno kopanje za odrasle in otroke najdete tukaj.

Spa dan z masažo za dva

Potrebujete res temeljito sprostitev? Odgovor boste našli v sprostitveni kopeli in aromatični masaži, ki sprosti vse čute. Razvajanje za dve osebi lahko že ta vikend koristite v čudovitih Rimskih termah, od koder se boste gotovo vrnili kot prerojeni.

Razvajanje z razgledom

Večna klasika, ki bo pomagala prebroditi tudi to zimo, pa je seveda razvajanje na Bledu. V Wellnessu Živa lahko izkoristite celodnevno kopanje in savnanje za le 17 evrov, ob tem pa uživate v čudovitem razgledu na blejsko jezero z otočkom.

Skratka, želimo vas opomniti, da v prihajajočem letu nikar ne pozabite nase in si vsake toliko privoščite popoln odklop, ki bo vašemu telesu in umu nadvse pomagal tudi, če imate na voljo le en dan. Pazite nase in na svoje zdravje!

Foto: Unsplash

Preberite še: Rogaška Slatina: Na razvajanje z mineralno vodo in v zdravilne kopeli

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.