Plitviška jezera v magični jeseni: štirizvezdični polpenzion z vključeno vstopnico v park

Plitviška jezera so najstarejši in največji narodni park na Hrvaškem. Zaradi svoje lepote so Plitviška jezera vedno privlačila ljubitelje narave. So prvi hrvaški narodni park, ki je od leta 1979 mednarodno priznan in vpisan v UNESCO-ov popis svetovne dediščine.

Narodni park Plitviška jezera je čarobno mesto, kjer neverjetna moč vode, vsi odtenki zelene in neokrnjena lepota narave obljubljajo osupljive lepote vseh letnih časih. Nam je izredno pri srcu jeseni, ko se listje ovije v pisane odtenke, vročina in gneča med obiskovalci pa nekoliko popustita. Gremo? Našli smo super ponudbo za oddih!

Oddih v srcu Hrvaške: obiščite hotel Degenija!

Odkrijte čudovita Plitviška jezera, Rastoke in Rakovico! Hotel in restavracija Degenija se nahaja 4 kilometre od vhoda 1 v Nacionalni park Plitviška jezera, v vasi Selište Drežničko. Hotel obdaja naravna idila, ki zagotavlja sprostitev in mir.

Zjutraj vam zajtrk postrežejo na čudoviti panoramski terasi v sklopu hotela. Čez dan pa lahko na terasi spijete koktajl, kavo ali kozarec vina ter uživate v odličnih tortah iz hotelske kuhinje.

Odlična ponudba: 2 nočitvi z zajtrkom in večerjo ter 2 vstopnici za Narodni park (več preverite na Megabonu – KLIK).

Hotel nosi štiri zvezdice in ima 20 udobnih in sodobno opremljenih sob, bar in zasebno parkirišče. Hotel je odprt vse leto, ima pa tudi 24-urno recepcijo. Tik ob hotelu se nahaja imenitna restavracija Degenija, ki ponuja širok izbor tradicionalnih jedi iz lokalnih sestavin, ki jih morate preizkusiti. Ponudba temelji predvsem na mesu, kar je značilnost celotne regije. Različne tople in hladne predjedi, jedi z žara, testenine ter različne torte in sladice bodo zadovoljile še tako izbirčne jedce. Restavracija odpre svoja vrata vsak dan ob 18. uri.

Ideja za izlet: Od Plitviških jezer do Zagreba ali Dalmacije

Lokacija hotela v osrčju Hrvaške je odlična za vse obiskovalce, ki želijo raziskati najstarejši hrvaški narodni park Plitviška jezera. Poleg uživanja v lepotah parka, jezera in veličastnih slapov pa je hotel Degenija tudi idealno izhodišče za raziskovanje drugih delov Hrvaške. Tako lahko v samo dveh urah vožnje dosežete Zagreb in prelepo jadransko obalo, Dalmacijo in Istro!

FOTO: Megabon, Shutterstock, Maja Fister

PREBERITE ŠE: Dolina Neretve: Zakaj morate vsaj enkrat v življenju na obiranje mandarin?

Iščete idejo, kam na oddih v naši bližini? TUKAJ (klik) vas čaka kup imenitnih ponudb!

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.