POP UP: Poletno skrito prizorišče v Zagrebu, ki ga morate obiskati

Ideja za nepozaben izlet.

Prav tako nujno kot ste si pozimi morali ogledati zagrebški adventni sejem, se morate to poletje podati na odkrivanje skritega pop up mestnega vrta. V Zagrebu je namreč v teh dneh v zavetju dreves gozda Tuškanac zraslo eno najbolj priljubljenih poletnih prizorišč v mestu.

Pop up summer garden je pravi kraj za tiste, ki si želite poletne osvežitve in zabave v dobri družbi ter seveda popolnoma kul ambientu. Gozd bodo celo poletje preplavljale svetlobne in umetniške inštalacije, v zavetju dreves pa se bodo celo poletje odvijali tudi glasbeni natopi in DJ seti. Vse skupaj povezujeta tudi odlična hrana in pijača, poudarek pa je predvsem na svežem izboru inovativnih koktejlov.

Priporočamo torej, da v dobri družbi izkoristite vroče sončne dni ter se podate na izlet v Zagreb. Dobra ura vožnje je zagotovo zanemarljiva v primerjavi z zabavnim doživetjem, ki navdušuje tako domačine kot tudi obiskovalce iz drugih držav. Naj se poletje začne!

Več informacij najdete na facebook ter spletni strani, seveda pa priporočamo, da se o čarobnosti zagrebške oaze prepričate na lastne oči. Skrivni vrt bo »obratoval« kar do 11. septembra.

IŠČEŠ PRENOČIŠČE? UGODNE NOČITVE V ZAGREBU NAJDEŠ TUKAJ!

Foto: Facebook/Pop Up Summer Garden

Preberite še:

Kam na road trip?

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.