V London prihaja pop-up kavarna, namenjena pasjim ljubljencem

Kaj je pop-up pug café? Gre za pasjim ljubljencem prijazen lokal, kjer se vam ob skodelici kave lahko pridruži vaš kosmatinec, če ste eden tistih ljubiteljev živali, ki so si psa vedno želeli, pa je ostalo zgolj pri tem, se na kavo lahko odpravite tudi zato, da spoznate kakšnega, ki je že tam.

Lokal bodo 2. septembra odprli v Londonu, potem ko je gostoval že v Brightonu in Guildfordu. Café bo imel tudi svojo pekarno, imenovano Barkery (mešanica besed bark – lajež in bakery – pekarna), kjer bodo kosmatincem stregli pasje piškote in torte, namesto capuccina pa bodo pili pugoccino.

Njihovim lastnikom bodo stregli kofeinske napitke, cheesecake, cupcake in druge dobrote. Lokal je tako namenjen psom, ki se želijo igrati z drugimi socializiranimi psi in lastnikom, ki želijo spoznavati druge pasje navdušence.

VANDRAJ priporoča // Skok v London + letalo s tremi nočitvami

Del od zaslužka bo šel v dobrodelne namene za zaščito živali, pasja kavarna pa bo, glede na to, da gre za pop-up prostor, torej takšen, ki se pojavi in čez čas zapre, gostovala v obstoječi pekarni in kavarni Outsider Tart.

Foto: Unsplash

Pamela Anderson v Franciji odpira pop-up vegansko restavracijo

Ob imenu Pamela Anderson vam pred oči najverjetneje skoči plavolaska z bujnimi oblinami, ki v počasnem posnetku teče po peščeni plaži. Pamela je od časov Obalne straže do danes prišla v nekoliko drugačne vode. Zvezdnica je že dolgo znana tudi kot goreča ambasadorka ameriške organizacije za zaščito živali PETA, svoje vegansko poslanstvo pa bo zdaj nadgradila še v gostinstvu.

Prav danes namreč v Franciji odpira pop-up restavracijo Le table du Marche by Pamela, ki bo goste sprejemala 50 dni. Projekt je pripravila v sodelovanju s francoskim kuharskim mojstrom Christophom Leroyem. Restavracija bo stala v Leroyevem podeželskem letovišču Les Moulins de Ramatuelle blizu prestižnega Saint Tropeza, ki ga obkrožajo vinogradi in bujni vrtovi.

Kaj bodo stregli? Ponudba bo stoodstotno veganska, na jedilniku so veganski burgerji, špargljeva rižota, paradižnikov tartar z goji jagodami in še kaj. Za večerjo s trihodnim menijem bo za rezervacije med 18. in 19:30 uro treba odšteti 50 evrov, za obisk med 22. uro do enih zjutraj pa 120 evrov.

Foto: Pixabay, Pamelaandersonfoundation.org

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.