Prvi lebdeči gramofon na svetu prihaja iz Slovenije

Živimo v svetu, kjer tehnološke inovacije vsakodnevno premikajo meje mogočega. Lebdečih predmetov smo bili do sedaj vajeni le iz znanstveno fantastičnih filmov, v zadnjem času pa lebdenje ni več tako imaginaren pojav.

Včeraj je platforma za množično financiranje Kickstarter postala bogatejša za nov slovenski produkt, ki ga brez pomisleka lahko označimo za nekaj res posebnega. MAG-LEV Audio je visoko kakovosten gramofon, ki pa ne navdušuje le strastnih audiofilov temveč tudi ljubitelje dizajna. Je prvi gramofon na svetu, katerega vinilna plošča lebdi v zraku s pomočjo magnetne blazine.

2872be2b2901baf52a5d9656d7604e42_original

Futuristična tehnologija, ki jo dopolnjuje eleganten dizajn, spreminja način poslušanja glasbe. V času, ko se v naša stanovanja vrača retro pohištvo in produkti s pridihom nostalgije, je gramofon ponovno dobil na svoji vrednosti, v MAG-LEV studiu pa so njegovo uporabnost dvignili na povsem nov nivo.

Ekipa kreativcev in inovatorjev, ob enem pa ljubiteljev vinila in zvoka prasketanja magnetne igle, je združila moči ter zasnovala in razvila produkt, ki bo v vaši dnevni sobi pustil vtis odsotnosti gravitacije. Ko boste priključili gramofon na svoj avdio sistem in ga priklopili, izberite svojo najljubšo ploščo, premaknite ročico in spustite gramofonsko glavo. Potem pa se le še udobno namestite in uživajte v glasbi vrhunske kakovosti.

V MAG-LEV studiju pravijo, da bodo vinilke od danes naprej kljubovale gravitaciji, vi pa jih lahko podprete s klikom na Kickstarter.

Foto: MAG-LEV

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.