Sanjska služba: bi živeli na grškem otoku in skrbeli za mačke?

Sanjska služba obstaja – vsaj za tiste, ki imajo radi mačke.

Iščete novo službo? Pred kratkim smo že pisali o sanjski službi za tiste, ki bi živeli na otoku in skrbeli za jato rožnatih plamencev. Tokrat pa pišemo o priložnosti za tiste, ki imajo raje kot rožnate ptiče, družbo mačk.

Pred dnevi je namreč organizacija Gods little people cat rescue objavila zelo zanimiv razpis za delo. Kot pove že ime organizacije, gre za službo, ki je namenjena osebi, ki so ji pri srcu mačke. Mačja sirotišnica potrebuje novega oskrbnika, ta pa bo moral paziti in skrbeti za nič manj kot 55 mačk.

A če si predstavljate, da boste svoje dneve preživljali v stari hiši, kjer ne boste vedeli, kaj početi, se motite. Mačje zavetišče se namreč nahaja na grškem otoku Syros, kjer mačke svoje dni preživljajo kar na prostem. Lastniki sirotišnice trenutno potrebujejo nekoga, ki bo lahko vsak dan preživel na otoku ter skrbel za četico mačk. Seveda služba vključuje tudi prenočišče in vse ostalo, kar je potrebno za prijetno življenje na otoku.

Gre za zelo majhen, a sanjski otok, kot piše portal Travel + Leisure pa se oglas glasi takole.

“Posebna služba in pripadajoči bivalni pogoji so na voljo na grškem otoku Syros, ki je pravi mali raj. Službo ponujamo odraslemu in izkušenemu ljuitelju mačk, ki ve, kako skrbeti za tako veliko število ljublječkov. Skrbeti bo moral za kar 55 mačk, ki jih je potrebo redo hraiti in pregledovati. Izkušje v veterini so torej velika predost,” dodajajo na koncu.

Preberite še:

Vandraj intervju, Dora in Luka: Sanjska služba je nekaj, kar lahko delata na daljavo

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.