Sanjski otok na Tajskem, kjer lahko večerjate na drevesu

Tajski otoki so med tistimi destinacijami, kjer vam ne bo zmanjkalo idej za adrenalinske dogodivščine, niti med večerjo.

Na četrtem največjem, a najmanj obljudenem tajskem otoku Koh Kut na vzhodu države, ki se približuje obali Kambodže, lahko obedujete v prav posebni hišici na drevesu. Ta nekoliko spominja na ptičje gnezdo, le da vas v njem postrežejo s prvorazredno kuhinjo in osupljivim razgledom nad krošnje bujnega tropskega gozda.

Treepod Dining najdete v resortu Soneva Kiri. Zasebne hišice iz bambusa visijo kakšnih šest metrov nad tlemi in nesejo do štiri goste hkrati. Vanje vas bodo dvignili s pomočjo vrvi, kaskaderski natakar pa vam bo hrano dostavljal kar s pomočjo zip-lina.

Resort sicer slovi po zasebnih luksuznih vilah, zaradi odsotnosti masovnega turizma pa tu še vedno lahko snorklate v kristalno čisti vodi, raziskujete džunglo ali opazujete zvezde – v resortu imajo namreč tudi za to namenjen observatorij.

Foto: Soneva.com

 

PREBERITE ŠE:

Štiri divje zabave, po katerih slovi jugovzhodna Azija

 

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.