Sanjski šopek – Najbolj trendi cvetlični studio v Ljubljani

12.12.2022 ob 12:12 v Ljubljani, natančneje na Tavčarjevi 6, je svoja vrata odprl Sanjski šopek. Lahko bi rekli, da gre za cvetličarno, ampak s tem bi prostoru vsekakor naredili krivico. Ker Sanjski šopek ni in ne želi biti cvetličarna — je namreč mnogo več.

Ne cvetličarna, cvetlični studio

Če že moramo prostoru nadeti nek označevalec lahko rečemo, da je Sanjski šopek cvetlični studio, ampak tudi to ne zajame ideje v celoti. Recimo raje, da je prostor za druženje, prostor, kjer vsak najde svoj mir, prostor za ideje, inspiracijo, pa tudi za trenutek sprostitve sredi kaotičnega dneva. Prostor, ki ti dovoli, da doživiš trenutek tak, kot je; vesel, otožen, zaljubljen, razočaran in v prvi vrsti tvoj.

To je prostor, kjer diši po lepih časih in kjer se spletajo vezi za prihodnost. Tu je prostor za sramežljive potonike, zaljubljene vrtnice, pa za skromno, a veličastno suho cvetje in za vse iskrive trave. Tu je prostor zate, zanjo in zanj, pa tudi za tiste, ki ne pašejo v kategorije. Tu raznorazne cvetlice izrisujejo še nikoli videne podobe, pa tudi nasmeške na obrazih. Iz tega prostora odideš s cvetjem, ki bo načrtno ali pa povsem spontano postalo zahvala, objem, sočutje, stisk roke, ljubezen, prijateljstvo, želja, opomnik, presenečenje, nekaj pač. 

Edinstven interier izpod rok arhitektov Lolite

Sanjski šopek v Ljubljani so arhitekturno zasnovali arhitekti, ki delujejo pod blagovno znamko Triiije in so znani po edinstvenih interierjih (unikatna Lolita, legendarna restavracija Pen kluba, šik Sisi bistro). Skupaj s Sanjski šopek so ustvarili še en čudovit kotiček v naši prestolnici, ki ni samo prijeten na pogled, ampak odslikava širšo zgodbo. 

Za izhodišče so si vzeli idejo trenutka, časa. Nekaj, kar mine, a hkrati ostaja v spominu za vedno. Odprt prostor predstavlja prihodnost, grobi in nepopolni detajli kažejo na sledove preteklosti. Modularni elementi skupaj s fleksibilno razporeditvijo prostorov pa simbolizirajo sedanjost, ki jo lahko oblikujejo, dopolnjujejo in zapolnjujejo na številne načine. 

Prostor, ki pomiri in napolni z energijo

V Sanjskem šopku v Ljubljani bodo na voljo različne vrste cvetja ter iskriva in domiselna darila za različne priložnosti. Občasno se bodo tam odvijale ustvarjalne delavnice, prav vedno pa bo na voljo skodelica dišeče kave ali čaja, razgled, ki pomirja in ozračje, ki napolni z energijo. 

Lastniki cvetličnega studia Sanjski šopek upajo, da studio postane ne samo ljuba cvetličarna, ampak predvsem priljubljen prostor in trenutek, ki ostane.

Foto: Sanjski šopek

PREBERITE ŠE: Ideja za predbožično doživetje: Gasparijeve jaslice v naravni velikosti

Iščete navdih, kam na oddih? TUKAJ preverite odlično znižano ponudbo destinacij za vaš naslednji najljubši dopust – po Sloveniji ali pri naših sosedih.

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.