Sedem mnogo cenejših alternativ Maldivom

Podobne lepote kot jih pripisujemo Maldivom lahko ceneje doživite tudi drugod po svetu.

Maldivom bi se lahko čudili ure in ure. A vseeno niso edina destinacija, ki ima sloves rajskega otoka. Seveda ne moremo reči, da se Maldivov ne splača obiskati, oziroma, da neupravičeno slovijo po svoji lepoti. A če si dragega potovanja tja pač ne morete privoščiti, še ne pomeni, da ne morete doživeti podobne modrine morja in čudovitih plaž.

Maldivi seveda ne veljajo zaman za enega najlepših krajev na svetu. Kristalno čistega morja posejanega z romantičnimi bungalovi pač ni moč najti povsod. Vsekakor pa lahko najdemo podobne kraje, ki so prav tako sanjski. Svet namreč premore veliko več kot eno rajsko plažo in škoda bi bilo, da ne bi raziskali prav vseh. No, vsaj nekaterih.

In če razmišljate, kje bi lahko pod nogami občutili bel pesek, zraven pa opazovali kristalno čisto modro morje, naj vam pomagamo z nekaj namigi. Podobne razglede kot na Maldivih boste namreč našli na Kubi, v Vietnamu, Avstraliji, na Tajskem in še kje.

Spodaj prilagamo fotografije sedmih alternativnih in cenejših destinacij Maldivom, ki jih je izbral portal Evening Standard.

Cayo Largo del Sur, Kuba

Hyams Beach, Avstralija

Vanuatu

Koh Lipe, Tajska

Mabul Island, Malezija

Hon Xuong Island, Vietnam

Foto: Shuttertsock

Preberite še:

11 vrst potnikov, na katere naletite na letališču

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.