Smučanje: Naj se snežna zabava prične!

Čas je za smučanje! Nekatera slovenska smučišča so že »odprla svoja vrata«, okoliške nastanitve pa privabljajo smučarje s super paketi!

Ski opening Krvavec 

Bi se spustili po snežnih strminah smučišča Krvavec? Eno najvišje ležečih slovenskih smučišč je letos že pričelo z obratovanjem, primerno pa je za izkušene smučarje, del terena pa je prilagojen tudi smučarjem začetnikom – vsem skupaj je na voljo je kar 30 km urejenih prog. Poleg urejenih smučarskih prog pa vas bosta zagotovo navdušila tudi razgled na okolico in pa bogata turistična ponudba. Za večdnevno uživanje poskrbi Hotel Krvavec, ki v sodelovanju z Megabonom ponuja odličen smučarski paket 2 nočitvi s polpenzionom, 1-urnim vstopom v savno ter vključeno 2-dnevno smučarsko vozovnico samo 185 € na osebo! Preverite ponudbo za smučanje tukaj.

Ski opening Rogla 

Smučarski raj na kar 100 hektarjih! Na Rogli se lahko belim strminam predajo začetniki, rekreativni smučarji, vrhunski smučarji in pa tudi deskarji! Na svoj račun pridejo tudi ljubitelji teka na smučeh, saj je na voljo kar 10 km urejenih prog. Do urejenih smučarskih stez se lahko pripeljete z 2 sedežnicama in kar 11 vlečnicami. Smučišče Rogla je idealna izbira za družinski smučarski oddih. Udobno in ugodno nastanitev nudi Gostišče Smogavc. Odšteli boste le 139 € na osebo za 2 nočitvi s polpenzionom, 2-dnevno smučarsko karto in 1 smučarsko karto za nočno smučanje. Za popestritev bivanja je gostom gostišča na voljo tudi 1 urna uporaba savne! Več o ponudbi najdete tukaj.

Ski opening Golte

Doživite zimo na družinam prijaznem smučišču! Smučišče Golte je bilo že 7 let zapored izbrano za najboljše smučišče v Sloveniji, smučarje pa vabijo z raznovrstnimi progami, tremi sedežnicami, dvema vlečnicama in pa tekočim trakom za smučarje začetnike. Ob smučarskih progah, goste razveseljujejo tudi z ostalo turistično ponudbo. Smučišču kraljuje Hotel Golte , ki ponuja odlične smučarske pakete. Za samo 214,5 € na osebo nudi 3 nočitve s polpenzionom, 3-dnevno smučarsko vozovnico, 1 vstop v Wellness center nad oblaki, uporabo fitnesa in še številne druge ugodnosti. Več o ponudbi preberite tukaj.

Ste se že odločili katero smučišče bo vaša izbira za letošnji ski opening?

Foto: Shutterstock, Hotel Krvavec, Golte Hotel & Mountain Resort

Preberite še:

Neža Sofija Pristov: “Najbolj spontana odločitev je bila za 2 meseca odpotovati v Mehiko” #intervju

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.