Snapchati, ki jim sledijo pravi popotniki

Blogi o potovanju so že prava stalnica, v zadnjem času pa so profesionalni popotniki začeli uporabljati nove medije, ki jih narekuje tehnologija. Trenutno največ buzza sproža snapchat, ki s kratkimi videi omogoča, da lahko dogodivščine blogerjev spremljamo skoraj v živo. Če si tudi ti fan popotniških videov in želiš vsaj virtualno obiskati nekaj destinacij dnevno, smo pripravili seznam travel snapchatov, ki jim moraš slediti.

#1 @wthatton

The broke backpacker oziroma popotnik brez prebite pare je pravi profesionalec v potovanju z nizkim budgetom. Na snapchatu trenutno poroča o svojem triletnem potovanju okrog sveta, na katerem pa ne uporablja letal. Do sedaj je na štop uspel prepotovati vso pot od Velike Britanije do Indije, njegov končni cilj pa je Papua Nova Gvineja.

#2 @TravelTomTom

Tom ima zagotovo najboljšo službo na planetu, saj trenutno hodi po svetu in ocenjuje luksuzne hotele. Kdo si ne bi želel take službe? Z njim torej lahko potuješ preko snapchata, kjer pa Tom ne razkazuje le razkošja, saj je med drugim tudi oboževalec nenavadne ulične hrane in kavbojskih iger.

#3 @nomadasaurus

Jazza in Lesh sta se spoznala v hostelskem baru, od takrat pa pot okoli sveta nadaljujeta skupaj. Skupaj ustvarjata blog od katerega kar dobro služita, saj jima sledi kar nekaj popotniških entuziastov. Trenutno sta namenjena v zahodno Evropo, mi ju že spremljamo.

snapchat_shutterstock_267670571

#4 @EvoTerra

Evo je pred časom pustil svojo dobro plačano službo z namenom, da prepotuje svet. Na njegovem profilu lahko pričakuješ resnična poročila o državah, ki jih obišče, ob njegovem sicer poučnem, a šaljivem dokumentarnem slogu pa se boš pošteno nasmejal.

#5 @TeacakeTravels

Burleskna plesalka, mojstrica borilnih veščin in fotografije ter neustrašna popotnica. Alice je ena redkih žensk, ki potuje čisto sama. Trenutno potuje čez države, ki se končujejo s »stan«, njen cilj pa je Mongolija. Alice je pogumna zagovornica feminizma, strastno pa se ukvarja tudi z dobrodelnostjo.

#6 @DAVEBRETTUK

Dave je eden izmed najpopoularnejših blogerjev v Veliki Britaniji ter ponosen lastnik košate brade. Potovati je začel pri rosnih petnajstih, danes pa je star 25 let ter se lahko pohvali z desetletno blogersko tradicijo. Obiskal je že 80 držav, v njegovih Snapchat poročilih pa boš našel smešne komentarje in veliko piva, kot se spodobi za takšnega bradača.

#7 @ExplorerFlora

Flora the Explorer se trenutno javlja z Arktičnega kroga ter preklinja nizke temperature, polarni dan in glavobole, ki jih povzroča vodka. Flora je pred leti odpotovala v svet z namenom, da se najde v freelance bloganju ter poišče svoj prostor pod soncem. Če te zanima prostovoljno delo po svetu je Flora pravi naslov.

Foto: Shutterstock

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.