Štiri odlične ideje za prvomajski oddih na morju

Ste do sedaj že obupali nad izpolnjevanjem novoletnih zaobljub, služba, študij in druge obveznosti pa vas zasuvajo z novimi in novimi obveznostmi in počasi vas napada panika, kako boste sploh vse to zmogli? Ali pa sodite med tiste superljudi, ki z organizacijo svojega dela nimajo težav, a so malce pozabili nase in razvajanje postavili šele na tretje, četrto ali peto mesto?

Če komaj čakate poletje, da boste lahko sami svobodno narekovali tempo svojega življenja, ki ga bosta za nekaj časa zapolnjevala le morje in sonce, ne čakajte predolgo. Mini dopust si več kot upravičeno lahko privoščite že zdaj, več kot očitno pa so to leto vašemu dopustovanju naklonjeni tudi praznični dnevi, zaradi katerih si letošnje prvomajske počitnice lahko privoščite kar deset dnevni oddih, pri tem pa zapravite le en dan dopusta. Če pa sodite med tiste srečneže, ki si lahko privoščijo daljši premor od realnega življenja, ne bodite skopi s počitniškimi dnevi.

In kam torej na letošnji prvi skok v morje?

Nadvse luksuznega tretmaja in čudovite panorame boste deležni v Opatiji, najstarejši turistični destinaciji  hrvaške riviere. Polna zelenja, vrhunskih design hotelov in modernih lokalov, predvsem pa lepih plaž ob čistem morju, Opatija postaja novo trendovsko letovišče urbanih popotnikov in popotnic, ki si dovolijo privoščiti, kar si želijo in upajo uživati v trenutku. Skratka, idealna destinacija, kjer se boste lahko luksuzno razvajali, dobro jedli, svobodno gibali in uživali v dizajnu modnih lokalov, ki kar kličejo po fotografiji.

Dopustujte v Opatiji za samo 84 evrov! Kupon za oddih najdete tukaj.

Prav tako čarobno je tudi dopustovanje v dalmatinskih Tučepih, eni izmed najlepših destinacij Makarske riviere, ki se bohoti med zelenimi krošnjami bogatega zelenja in modrim morjem, ki zrak polni s pomirjajočim šumenjem ter morsko soljo. Tu vas bodo razvajali v enem izmed luksuznih hotelov s štirimi ali tremi zvezdicami. In kaj pravite na all-inclusive paket? Zakaj pa ne – sveže narezano sadje ob katerikoli uri v dnevu, osvežujoči napitki in gurmanske pojedine – kdo bi se branil takšnega življenja. In ker bo slastnih gurmanskih pregreh v izobilju, je treba poskrbeti tudi za malce rekreacije, ki pa v pravi družbi ne bo prav nič dolgočasna. Odigrajte igro tenisa, izzovite nasprotnike v igri odbojke na mivki, preplavajte neomejene dolžine v bazenu, najbolj pogumni pa skočite v morje in se potopite v kristalno čisto vodo.

Zaplavajte v kristalno čisti vodi Dalmacije – poiščite štiridnevni oddih s polpenzionom za dve osebi za le 234 evrov!

Pravi raj za razvajanje je tudi kraj Karlobag, kjer boste lahko uživali v resortu ob morju s kristalno čisto vodo. Zaradi odlične lege je Karlobag izjemno izhodišče za obisk okoliških znamenitosti in avanturistično raziskovanje bližnjih krajev. Še niste obiskali nacionalnega parka Plitvička jezera? Ne zamudite idealne priložnosti za občudovanje in fotografiranje tega brezčasnega naravnega bisera, ki so ga obiskovali že naši starši, privablja pa tudi mednarodne turiste z vseh koncev sveta. Okoliški naravni parki in raznolika narava bodo zapolnili dneve z avanturami, ki jih omogoča raznolik teren. Podajte se na divji rafting ali vožnjo s kajakom, jahanje konjev ali kolesarjenje, ne pozabite pa si privoščiti tudi spa razvajanja v hotelskem wellnessu s savno, bazeni in fitness prostori.

All-inclusive paket za dve osebi – tridnevni oddih v Karlobagu le 143 evrvrov!

Če pa ste na tesnem s časom, prihranite prosti čas na vožnji in se zabavajte znotraj naših meja. V Portorožu boste namreč našli nešteto razlogov za zabavo in razvajanje, v zadnjih letih pa se bliskovito širi tudi tamkajšnja gurmanska ponudba. Privoščite si obilno morsko večerjo v Ribji kantini ob morju ali prigriznite fine gurmanske zalogaje v restavraciji Istrian Tapas. Če si zaželite še kanček italijanskega pridiha, pa skočite na sončen izlet v bližnji Trst, kjer si lahko privoščite klepet ob odlični kavi,  ali pa se sprehodite po promenadi do romantičnega dvorca Miramare in nato pot nadaljujte do luksuzne plaže Sistiana Beach.

Počitnice v Portorožu – kupon za cenejši najem prenočišča najdete tukaj! 

Skratka, vzemite si čas zase ter preživite kvaliteten čas v najboljši družbi. Privoščite si celostni detoks in uživajte v trenutku.

 Preberite še: 

Prihaja prvi maj – kam na morje?

 Foto: Pixabay, arhiv hotelov

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.