Mobilne hiške ob Gardskem jezeru: 7 nočitev za 4 osebe le 204 evre!

Prvomajske praznike izkoristite za pravi italijanski oddih – v mobilni hišici ob Gardskem jezeru s peščeno plažo, kozarcem aperola na dosegu roke in bližino adrenalinskega parka, ki slovi po vsej Evropi.

PRVOMAJSKO GARDSKO JEZERO: 7 noči v mobilni hiški za 4 osebe le 204 evre!

Gardsko jezero (Lago di Garda v italijanščini) se nahaja nekje na pol poti med Benetkami in Milanom, od slovenske meje pa je oddaljeno le dve in pol ure vožnje. Destinacija je primerna tako za družine, pare in solo raziskovalce, dogodivščina pa bo nekaj prav posebnega, če zberete ekipo najboljših prijateljev in med raziskovanjem naravnih lepot kakšen dan izkoristite za otroško veselje in udar adrenalina v tematskem parku!

Lepote narave in dan v Gardalandu!

Ta priljubljena turistična destinacija je tudi največje italijansko jezero ledeniškega nastanka z bogato turistično ponudbo, poznan pa je predvsem po enem najslavnejših adrenalinskih parkov v Evropi – Gardalandu!

Poleg tematskih parkov ponuja tudi bogat program športnih aktivnosti, seveda pa ne gre brez prvega letošnjega poležavanja na plaži ali celo skoka v jezero za najpogumnejše. Ena najugodnejših nastanitev na tem koncu so prikupne mobilne hiške, ki na 24 kvadratnih metrih vsebujejo spalnico z zakonsko posteljo ter spalnico s tremi enojnimi ležišči, kopalnico, kuhinjo (z dodatnim ležiščem na zofi) in zunanjo teraso z mizo, stoli in ležalnikoma. Cene so v prvomajskem terminu posebej privlačne!

PRVOMAJSKO GARDSKO JEZERO: 7 noči v mobilni hiški za 4 osebe le 204 evre! Podrobnosti ponudbe preverite TUKAJ.

Foto: Shutterstock

PREBERITE ŠE:

Štiri odlične ideje za prvomajski oddih na morju

Prihaja prvi maj – kam na morje?

 

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.