Sylvester Stallone: Takole dopustuje na Hrvaškem

Hollywoodski zvezdnik Sylvester Stallone te dni s svojo družino dopustuje na sosednjem Hrvaškem.

Ste se kdaj spraševali, kam se na dopust odpravijo svetovno znani pevci, igralci in športniki? Mnogi svoj dopust preživijo na rajskih otokih kot so Bora Bora, Maldivi in podobno. Zadnja leta pa lahko vse več hollywoodskih zvezdnikov srečamo tudi na sosednjem Hrvaškem. Tam se te dni mudi tudi legenda akcijskih filmov Sylvester Stallone.

Hvar navdušil Hollywood

Ogromno pozornosti tujih zvezdnikov je v zadnjih letih deležna predvsem čudovita Dalmacija. Na jahtah in v prestižnih hotelih tam dopustuje vse več hollywoodskih zvezd. Nedavno je na Hvaru skupaj z Jay-Zjem bivala Beyonce, opazili smo lahko tudi zvezdo Razočaranih gospodinj Evo Longorio in druge.

Te dni pa po dalmatinskih valovih jadra tudi zvezdnik akcijskih filmov Sylvester Stallone. S svojo ženo Jennifer Flavin in tremi hčerkami namreč trenutno dopustujejo ravno na otoku Hvar. Čeprav Sylvester sam sicer ne objavlja kaj dosti na socialna omrežja, pa to redno počnejo njegove hčere. Tako smo na Instagram zgodbi Sistine Stallone zasledili posnetek zabave na enem izmed najlepših hrvaških otokov.

Kot kažejo Instagram fotografije, je Hrvaška družino Stallone popolnoma navdušila. Nekaj dni se je družba razširila še za nekaj dodatnih družinskih članov družine Stallone, kot je mogoče razbrati s socialnih omrežji.

Foto: Unsplash

Preverite še:

Ajda Sever, ki živi v Avstraliji: »Ljudje me velikokrat sprašujejo, kako si lahko privoščim takšen način življenja, a v resnici sploh ni tako težko.«

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.