V zameno za zamudo potnikom kos pice

Zaradi nepredvidljivih razmer je treba včasih let odpovedati in odpoved ali zamuda med potniki ponavadi sprožita val negodovanja.

Da bi se slabi volji izognili, so se pred kratkim pri letalskem prevozniku Delta odlično znašli. Svojim potnikom so v opravičilo za zamujen let, ki ga je povzročila nevihta, razdelili brezplačne pice. Gesta je sprožila val pohval na socialnih omrežjih, letalska družba pa si je pri potnikih gotovo prislužila kar nekaj plus točk. Slednji so med drugim namreč na  socialnem omrežju Twitter zapisali, da letalska družba vremena seveda ne more nadzorovati, lahko pa izjemno uspešno nadzoruje komuniciranje in tokrat je Delti zagotovo uspelo.

Razdeljenih je bilo več kot 800 pic, ki so napolnile lačne želodce potnikov in navdušile tudi strokovnjake za tržno komuniciranje, ki so spontano akcijo izjemno pohvalili. Ni čudno – kdo bi se pritoževal ob kosu brezplačne pice v roki?

Zabava presenečenja s picami pa se pri Delta Airlines ni zgodila prvič. Pepperoni in margerite so namreč potnikom razdelili že tretjič, priljubljena hrana pa se je do sedaj vedno izkazala za dobro nadomestilo za potratno čakanje na letalski odhod.

Pica zabave na letalih tudi pri nas zagotovo pozdravljamo, vsekakor pa si želimo čim manj zamud, saj si pico lahko privoščimo tudi ob pristanku.

Foto: Instagram, Twitter, Shutterstock

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.