NOVOST: Z Vandraj do najcenejših letalskih kart!

Že veš, da lahko letalske karte najdeš tudi pri nas?

Na Vandraj že kar nekaj časa pišemo o eksotičnih destinacijah, obveznih citybreakih in vikend oddihih, pred kratkim pa smo se odločili, da ti čudovite kraje pripeljemo še bližje. Oziroma tja odpeljemo tebe.

Od sedaj naprej na naši strani lahko poleg popotniških nasvetov najdeš tudi letalske karte in z našo pomočjo bookiraš svoj naslednji dopust ter že kmalu uživaš na peščenih plažah ali pa v hipsterskih metropolah. Z našim brskalnikom boš namreč našel najcenejše letalske karte po vsem svetu, saj ponuja primerjalnik cen vseh letalskih ponudnikov. Ko pa te katera od njih prepriča, nakup opraviš pri posamezni agenciji.

In kje najdeš brskalnik? Poglej v vrstico z rubrikami. Domov, Potovanja, Gastronomija, Fotografija, Lifestyle in …. Letalske karte!

letalske_shutterstock_450980248

Brskanje za počitnicami še nikoli ni bilo tako preprosto, izbrati moraš le sanjsko destinacijo in željeni termin, nato pa brskalnik poišče vse lete različnih ponudnikov ter jih razvrsti po ceni. Brskalnik je v slovenskem jeziku, z njim pa boš tudi lažje našel prava letališča, saj sam najde vsa njihova imena v kraju, ti pa le odkljukaš željenega.

Ko bo torej želja po avanturah in novih obzorjih premočna, le poišči zavihek LETALSKE KARTE na naši spletni strani in že danes označi dan, ko boš odletel na drug konec sveta ali pa bližnjo metropolo.

Svet je na dlani, spoznaj ga!

Foto: Shutterstock

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.