NOVOST: Z Vandraj do najcenejših letalskih kart!

Že veš, da lahko letalske karte najdeš tudi pri nas?

Na Vandraj že kar nekaj časa pišemo o eksotičnih destinacijah, obveznih citybreakih in vikend oddihih, pred kratkim pa smo se odločili, da ti čudovite kraje pripeljemo še bližje. Oziroma tja odpeljemo tebe.

Od sedaj naprej na naši strani lahko poleg popotniških nasvetov najdeš tudi letalske karte in z našo pomočjo bookiraš svoj naslednji dopust ter že kmalu uživaš na peščenih plažah ali pa v hipsterskih metropolah. Z našim brskalnikom boš namreč našel najcenejše letalske karte po vsem svetu, saj ponuja primerjalnik cen vseh letalskih ponudnikov. Ko pa te katera od njih prepriča, nakup opraviš pri posamezni agenciji.

In kje najdeš brskalnik? Poglej v vrstico z rubrikami. Domov, Potovanja, Gastronomija, Fotografija, Lifestyle in …. Letalske karte!

letalske_shutterstock_450980248

Brskanje za počitnicami še nikoli ni bilo tako preprosto, izbrati moraš le sanjsko destinacijo in željeni termin, nato pa brskalnik poišče vse lete različnih ponudnikov ter jih razvrsti po ceni. Brskalnik je v slovenskem jeziku, z njim pa boš tudi lažje našel prava letališča, saj sam najde vsa njihova imena v kraju, ti pa le odkljukaš željenega.

Ko bo torej želja po avanturah in novih obzorjih premočna, le poišči zavihek LETALSKE KARTE na naši spletni strani in že danes označi dan, ko boš odletel na drug konec sveta ali pa bližnjo metropolo.

Svet je na dlani, spoznaj ga!

Foto: Shutterstock

Ali si že kupil letalsko karto? Mi imamo novo rešitev

Megabon poznamo kot portal, ki ponuja enkratno ponudbo izbranih kvalitetnih hotelov in drugih namestitvah po najnižjih cenah. Vendar je portal letos naredil korak naprej in za uporabnike razvil platformo za možnost nakupa letalskih kart. Uporabnikom omogoča, da enostavno najdejo najboljšo povezavo za njihovo želeno destinacijo in najdejo dan oziroma termin, ko je vozovnica najcenejša. Trenutni iskalniki se osredotočajo predvsem na popotnike, ki natančno vedo, na kateri dan želijo leteti iz domačega letališča. Megabon pa se osredotoča na uporabnike, ki želijo leteti z nizkocenovnimi leti tudi z letališč v tujini in iščejo najnižjo ceno.

Letalske karte lahko dosežejo neverjetne cene. Velikokrat obstajajo mnogo cenejši nizkocenovni letalski prevozi z bližnjega letališča, vendar je težava v tem, da uporabnik porabi preveč časa za iskanje, iz katerega letališča bo potoval najceneje. Megabonov iskalnik omogoča, da vse opcije in želje vpišemo v brskalnik, in ta nam ponudi najboljše rešitve. Tukaj so vključene možnosti iskanja tako nizkocenovnih letov kot tudi rednih letalskih in medcelinskim letov.

Iskalnik se lahko prilagodi tvojemu budgetu in algoritmi platforme bodo pripomogli, da boš našel najcenejšo letalsko karto. Let lahko iščeš po specifičnem datumu, obdobju ali mesecu. Pred tem določiš samo še od kod vse bi lahko letel. Iskalnik je preprost in zelo pregleden, saj k boljši predstavi destinacij pripomore tudi zemljevid, ki te spremlja ob brskanju.

Tako lahko na primer poletiš na grški otok Santorini iz Benetk že za 99 € * in uživaš v mediteranskem soncu ter grških dobrotah. Španske tapase in sangrijo lahko pokušaš v Valenciji. Povratna karta iz Trsta lahko doseže le 62 €.*

Predlagamo, da obiščeš Megabonov spletni iskalnik za letalske karte in se sam prepričaš o številnih opcijah, ki jih ponuja.

Želimo ti prijeten in miren let, kamorkoli te bodo krila že ponesla.

* Cena letalske karte se lahko spreminja.

Foto: Shutterstock

letalske_karte

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.