VANDRAJ PODARJA: 2x družinska vstopnica v Magični gozd, kjer straši za noč čarovnic

Bi šli na strašljivo družinsko dogodivščino? Vandraj v sodelovanju z Magičnim gozdom podarja 2x družinsko vstopnico za štiri osebe! 

Nagrade – vstopnice za Magični gozd so podeljene! Nagrajence smo objavili na Vandraj Facebook profilu pod TO objavo.

Strašno zabaven gozd na dveh koncih Slovenije

Med 27. in 31. oktobrom bo na dveh koncih Slovenije – v Rogozi in v Krtini – zaživel Magični gozd. Gre tematski park na treh hektarih, kjer vas pričakajo čarovnice, duhovi, gigantske pajkove mreže in strašno zabavne igre. Pred vstopom dobite zemljevid, ki vas popelje po gozdu. Obiščete ga lahko podnevi ali ko pade mrak. Otroci lahko v gozd vstopajo v spremstvu odraslih.

Kdaj lahko izkoristite nagrado?

Srečna prejemnika ali prejemnici družinske vstopnice bomo razglasili v komentarju pod omenjeno objavo na Facebooku v petek, 27. oktobra do 12. ure.

Nagrado (družinsko vstopnico) lahko izkoristite katerikoli dan obratovanja v času noči čarovnic med 27. in 31. oktobrom 2023. V petek, 27. oktobra bodo odprti med 16h in 21h, od sobote do torka (28. – 31. oktobra) pa boste v park lahko vstopili med 10h in 21h. Zemljevid z natančno lokacijo obeh Magičnih gozdov najdete tukaj. S sodelovanjem se strinjate s pravili in splošnimi pogoji nagradnega obdarovanja.

FOTO: Magični gozd

PREBERITE ŠE: Ideja za izlet: Magični gozd, kjer bo strašilo za noč čarovnic

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.