VANDRAJ PODARJA: 2x družinska vstopnica v Magični gozd, kjer straši za noč čarovnic

Bi šli na strašljivo družinsko dogodivščino? Vandraj v sodelovanju z Magičnim gozdom podarja 2x družinsko vstopnico za štiri osebe! 

Nagrade – vstopnice za Magični gozd so podeljene! Nagrajence smo objavili na Vandraj Facebook profilu pod TO objavo.

Strašno zabaven gozd na dveh koncih Slovenije

Med 27. in 31. oktobrom bo na dveh koncih Slovenije – v Rogozi in v Krtini – zaživel Magični gozd. Gre tematski park na treh hektarih, kjer vas pričakajo čarovnice, duhovi, gigantske pajkove mreže in strašno zabavne igre. Pred vstopom dobite zemljevid, ki vas popelje po gozdu. Obiščete ga lahko podnevi ali ko pade mrak. Otroci lahko v gozd vstopajo v spremstvu odraslih.

Kdaj lahko izkoristite nagrado?

Srečna prejemnika ali prejemnici družinske vstopnice bomo razglasili v komentarju pod omenjeno objavo na Facebooku v petek, 27. oktobra do 12. ure.

Nagrado (družinsko vstopnico) lahko izkoristite katerikoli dan obratovanja v času noči čarovnic med 27. in 31. oktobrom 2023. V petek, 27. oktobra bodo odprti med 16h in 21h, od sobote do torka (28. – 31. oktobra) pa boste v park lahko vstopili med 10h in 21h. Zemljevid z natančno lokacijo obeh Magičnih gozdov najdete tukaj. S sodelovanjem se strinjate s pravili in splošnimi pogoji nagradnega obdarovanja.

FOTO: Magični gozd

PREBERITE ŠE: Ideja za izlet: Magični gozd, kjer bo strašilo za noč čarovnic

Koruzni labirint blizu Ljubljane, po katerem se lahko izgubite (in vas nihče ne preganja)

Polja koruze, ki zaplapola v poletnih dneh, so za marsikoga vabljiva. V prvi vrsti morda res za to, da si “narabuta” kakšen koruzni storž in ga speče na ognju, a imamo boljšo idejo. Blizu Ljubljane stoji koruzno polje, iz katerega vas nihče ne bo pregnal, ampak vas bodo celo povabili, da se v njem izgubite. Bi šli v koruzni labirint?

Niti ta koruzni labirint sicer ni namenjen temu, da si v njem naberete večerjo, ampak v prvi vrsti zabavi! Najdete ga v Krtini. Čeprav se radi pošalijo, da so koruzni labirint izdelali vesoljci, je ta plod človeške ustvarjalnosti. Idejni vodja projekta je Luka Kastelic, ki že od leta 2011 postavlja labirinte v Sloveniji.

Koruzni labirint, v katerega so “vesoljci” zarezali zanimive podobe

Letos je motiv koruznega labirinta Krtina Vesolje, saj je tako skrivnostno in razburljivo za raziskovanje kot labirinti. Ideja za motiv vesolja je nastala že pred leti. Ustvarjalci so ga poimenovali Koruzno vesolje. Sestavni deli so podobe astronavta, vesoljske ladje, rakete, planeta saturna, lune in zvezde.

Labirint, velik za 6 nogometnih igrišč!

V Koruznem vesolju, velikem za 6 nogometnih igrišč, preživite čas kot pravi vesoljni popotnik. Na vas čaka 15 zabavno poučnih točk, veliko točk je prav posebej namenjenih spoznavanju vesolja, nekaj točk pa je tudi skritih, neoznačenih na zemljevidu. S pomočjo zemljevida se odpravite v Koruzno vesolje, poiščete označene točke, izpolnite geslo in se tako potegujete za sodelovanje v jesenskem nagradnem žrebu. Preizkusite svojo spretnost in logično razmišljanje ter se zabavajte ob iskanju skritih poti, reševanju uganke in uživanju v čudovitem razgledu iz velikega mostu sredi koruznega polja na okoliško naravo.

Koruzni labirint Krtina ima dva vhoda in dva izhoda, sredi labirinta je velik most, z razgledom na celoten labirint, v senci koruze najdete koruzni bar, kjer lahko posedite in se osvežite, pa tudi koruzno plažo in še veliko kotičkov za raziskovanje. Ne glede na to, ali ste mladi ali mladi po srcu, Koruzni labirint Krtina je idealna atrakcija za družinsko zabavo, izlet s prijatelji ali romantični izlet v paru.

Parkirišče? Je!

Poskrbljeno je za veliko parkirišče, sanitarije in Wi-fi povezavo, predvsem pa za zabavo.

Za vse dogodivščine željne je labirint odprt v mesecu juliju in avgustu vsak dan med 9. in 20. uro. V labirintu je plačilo možno samo z bančno kartico, cenik najdete TU. Prek spleta pa lahko kupite tudi darilno kartico. V Koruznem vesolju lahko preživite čas kot pravi  vesoljni popotnik vse do pozne jeseni, lahko praznujete rojstni dan ali se udeležite team buildinga. V zadnjem tednu oktobra pa pripravljajo Noči čarovnic ali Halloweek, kjer bodo ponovno strašili na strašno zabaven način.

Foto: Koruzni labirint Krtina

PREBERITE ŠE: Slovensko-ameriška družina, ki se je iz sončne Kalifornije preselila na dolenjsko podeželje #INTERVJU

Iščete idejo, kam na oddih v naši bližini? TUKAJ (klik) vas čaka kup imenitnih ponudb!

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.