Ideja za izlet: Magični gozd, kjer bo strašilo za noč čarovnic

Med 27. in 31. oktobrom, ko predvsem zahodni svet obeležuje noč čarovnic, se lahko na dveh koncih Slovenije odpravite v Magični gozd. Tam vas čaka strašna, a zabavna dogodivščina.

Imate radi malo strašljive, a sila zabavne družinske izlete? Na letošnjo noč čarovnic (in nekaj dni prej) lahko prav posebno dogodivščino najdete v Magičnem gozdu v Rogozi v bližini Maribora ali pa v Krtini blizu Ljubljane. Kaj pripravljajo?

Gozd, ki ga bodo naselili duhovi, čarovnice in gigantske pajkove mreže

Ekipa, ki stoji za priljubljenim labirintom v koruznem polju, bo tokrat na dveh koncih Slovenija postavila tematski park Magični gozd. V gozdu, ki se razteza na treh hektarih, te dni skrivajo čarovnice, gigantske pajkove mreže, duhove, buče in druga skrivnostna bitja.

Pred vstopom v park boste dobili zemljevid, ki vas bo popeljal na strašno zabavne točke. Na njih so skrite čarovniške igre in druge popestritve.

NE SPREGLEJTE: VANDRAJ PODARJA: 2x družinska vstopnica v Magični gozd, kjer straši za noč čarovnic

Izlet v gozd ponoči, za manj pogumne pa tudi podnevi

Gozd boste lahko obiskali ponoči, tisti bolj prestrašeni pa tudi podnevi. Za nočni obisk s seboj prinesite kakšno svetilko ali pa si pot osvetlite s svetilko na telefonu. Obisk Magičnega gozda je namenjen otrokom v spremstvu staršev, traja pa kakšno uro. Odprti bodo v petek, 27. oktobra med 16h in 21h, od sobote, 28. oktobra in vse do torka, 31. oktobra pa boste v park lahko vstopili med 10h in 21h. Zemljevid z natančno lokacijo in cenik najdete tukaj.

Mimogrede, ustvarjalci strašljivega gozda imajo v Krtini do 5. novembra odprt tudi koruzni labirint, kjer bo za noč čarovnic prav tako strašilo.

PREBERITE ŠE: To je slovensko mesto, kjer najdete prvo čarovniško šolo (in še kaj) in

VANDRAJ PODARJA: 2x družinska vstopnica v Magični gozd, kjer straši za noč čarovnic

Iščete idejo, kam na oddih v naši bližini? TUKAJ (klik) vas čaka kup imenitnih ponudb!

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.