Ideja za družinski morski oddih: Štirizvezdična Villa Letan nasproti sanjskih Brionov

Naselje Peroj, ki leži na jugozahodni obali južne Istre, s čudovitim razgledom na Fažanski kanal in Brionsko otočje ima vse, kar družina potrebuje za popoln morski oddih.

Hotel Villa Letan je novozgrajen in bogato opremljen hotel s štirimi zvezdicami. Stoji v tihem mediteranskem resortu Peroj, blizu mesta Vodnjan, ki je znano po proizvodnji najboljših oljčnih olj na svetu in po najvišjem zvoniku v Istri. Nasproti Peroja se razteza Nacionalni park Brijoni, le 4 km stran stoji ribiška vasica Fažana, do Pule pa je 12 kilometrov. Villa Letan je tako izvrstno izhodišče za nepozabne istrske utrinke. 

Hotel Villa Letan je idealen za družine

Hotel Villa Letan nudi vse, kar družina potrebuje za morski oddih. Vsaka soba ima balkon s pogledom na morje ali oljčne nasade. Dostopne poti so prilagojene ljudem s posebnimi potrebami ali majhnim otrokom. Na voljo so tudi sobna strežba ter storitve pranja in likanja perila. Pred hotelom stoji hotelski bazen. 

Hotelska restavracija nudi bogat jedilnik po naročilu. V njeni ponudbi prevladuje istrska kuhinja – lokalne jedi, ki uporabljajo kakovostne lokalne sestavine – vino, oljčno olje, tartufi, istrski pršut, ombolo in klobase. Poleg istrske kuhinje se pripravljajo tudi jedi iz različnih svetovnih kuhinj. Ponos restavracije so jedi istrskega goveda – boškarina. 

Preverite ponudbo, ki vključuje 2 otroka in polpenzion TUKAJ. 

Med oddihom boste doživeli najlepše istrske izkušnje

V Hotelu Villa Letan za svoje goste organizirajo nepozabne izlete v Narodni park Brioni, Fažano, Vodnjan, rt Kamenjak…

Športniki in rekreativci lahko najamete kolo. Istra ima privlačne kolesarske steze, ki privabljajo profesionalne kolesarje. Poleti lahko uživate tudi na teniškem igrišču, fitnesu, balinišču in zunanjem bazenu.

Nekatere namestitvene ponudbe že vključujejo izlete. Poglejte si ponudbe TUKAJ.

Preverite ponudbo, ki vključuje 2 otroka in polpenzion TUKAJ. 

Foto: Megabon

PREBERITE ŠE: Ideja za oddih: Na Pohorje po ohladitev, razglede in na pohorsko omleto

Iščete idejo, kam na oddih v naši bližini? TUKAJ (klik) vas čaka kup imenitnih ponudb!

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.