Ideja za oddih: po sprostitev in na hladno pivo v Laško

Laško je mesto, ki je majhno le na videz. Če se odločite za oddih v Laškem, boste dobro jedli, pili, razgibali možgane in se sprostili v topli vodi. Da bo oddih popoln, smo našli še odlično ponudbo.

Mesto Laško leži ob reki Savinji, med vzhodnim in zahodnim Posavskim hribovjem, v Sloveniji pa je znano predvsem po svoji pivovarni. Seveda skupaj z okolico ponuja še veliko več kot le odlično pivo in vsakoletni svetovno znan festival Pivo in cvetje. Bogata kulturno-zgodovinska dediščina, naravne atrakcije, obilo možnosti za športne aktivnosti in bližina Celja zagotovo pripomorejo k odločitvi, da nekaj brezskrbnih dni preživite v objemu Hotela Thermana Park Laško Superior.

Zakaj v Laško?

Laško je sotočje dobrega počutja in zdravja, pivovarstva, čebelarstva in zeliščarstva. Kaj vse še lahko počnete tu? Spoznajte mesto in pivovarsko tradicijo na različnih dogodkih in z izvirnimi pustolovščinami. Lahko greste na pivo s pivovarjem v pivnico Savinja. Lahko pobegnete iz sobe pobega, kjer je bil zvarjen prvi vrček piva. Za kulinarično razvajanje in čudovite razglede nam mestom, obiščite grad Tabor, kjer kuha priznani kuharski mojster Marko Pavčnik. Če vas zanimajo več kot 500 let stara hiša s črno kuhinjo, s slamo krita kašča in kozolec toplar, pa se odpravite do domačije našega pesnika Antona Aškerca.

Razvajanje ob Savinji v Thermani Laško Superior

Hotel Thermana Park Laško Superior vam nudi sprostitev brez primere. Modern hotel vas pričakuje tik ob Savinji, okolica pa ponuja številne možnosti za sproščujoče sprehode in uživanje na svežem zraku.

Za odlično počutje bodo zagotovo poskrbeli v hotelskem termalnem centru. Čarobna steklena kupola pod katero se skriva vodni park, ponuja sproščujočo vodno zabavo. Bazen z valovi, masažni bazeni, whirlpooli, otroško vodno zabavišče, hitra reka, tobogan … Vse to in še več vas čaka v notranjem delu parka.

Svet savn s parno, finsko, infrardečo in pa Sanarium in Loconium savno

Sprostitev boste našli tudi v Svetu savn, ki ponuja parno, finsko, infrardečo in pa Sanarium in Loconium savno. V sklopu hotela je na voljo Wellness center, kjer si lahko privoščite različne kopeli in masaže, za piko na i vašemu dnevu pa bo poskrbel Thermana & Veda Ayuverda center, kjer lahko razstrupite svoje telo, okrepite imunski sistem in se čili in spočiti odpravite novim zmagam naproti!

Oddih po ugodni ceni

Hotel Thermana Park Laško Superior in Megabon vam ponujata odličen sprostitveni paket za 2 osebi – 2x nočitev s polpenzionom, neomejeno kopanje, fitness, animacijo, pitje termalne vode in pijačo dobrodošlice. Ponudba je vnovčljiva tudi na nove turistične bone. Privoščite si jesenski oddih in doživite Laško v vsej njegovi lepoti.

Za ponudbo sledite TEJ POVEZAVI.

Za več ugodnih ponudb namestitev in doživetij po Sloveniji obiščite
TO POVEZAVO. 

 

Foto: Unsplash, Thermana Park Laško Superior

PREBERITE ŠE: Ideja za oddih: Hrvaško Zagorje in 5 razlogov, zakaj ga obiskati

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.