Ideja za oddih: Na družinske počitnice v Termah Tuhelj

Terme Tuhelj stojijo zelo blizu slovenske meje, imajo največji vodni park na Hrvaškem in vabijo z mega ugodno all inclusive light ponudbo.

Kaj pričakujemo od družinskih počitnic? Počitek, zabavo, sprostitev, neobremenjenost, nove izkušnje in družinsko povezanost. Terme Tuhelj so priljubljene družinske toplice, ki stojijo v čudovitem hrvaškem Zagorju, takoj čez mejo. S pestrim naborom aktivnosti in izletov so idealna družinska destinacija v vseh letnih časih. Zakaj v Terme Tuhelj na naslednje počitnice? Tu so razlogi:

Največje kopališče na Hrvaškem

Vodni planet, srce Term Tuhelj, je največji bazenski kompleks na Hrvaškem. Sestavlja ga osem notranjih in zunanjih bazenov, ki so vsi napolnjeni s termalno tuheljsko vodo. Vodni planet je postal pravi fenomen na Hrvaškem, njegove fotografije pa so se pojavile celo v reviji National geographic. Ima več kot 5000 m2 vodne površine in ponuja različne atrakcije, raznoliko gostinsko ponudbo, zabavno animacijo in edinstveno doživetje za celo družino. 


Na notranjem delu boste lahko zaplavali v olimpijskem bazenu, se spustili po zaprtem toboganu Black Hote, uživali v terapevtskem bazenu ali v wellness bazenu s privlačnimi vodnimi učinki – 2 jacuzzija, slapovi, podvodne masaže, vodne in zračne masaže, gejzirji.  

Otroci bodo lahko uživali v otroškem bazenu s tobogani ali v vodnem svetu. Vodni svet je se sestavljen iz adrenalinskih barvnih, veselih in igrivih tobogani s številnimi škropilniki in vodnimi igračami (za otroke od 3 do 10 let).

Na zunanjem kopališču boste našli bazene z valovi, otroški bazen s štirimi tobogani in vodnimi topovi, za najmlajše bazen z vodnimi igračami in škropilniki, bazen za sprostitev z vrelci, vodne stolpe in podvodno masažo. Kompleks zunanjih bazenov ponuja tudi tobogan s petimi trakovi za spuščanje v bazene, dva adrenalinska tobogana, tobogan Kamikaza in počasno reko z dvema lagunama in podvodnimi masažami.

Wellness za celo družino

Zelo poseben je tudi wellness, ki je prirejen tako, da lahko v njem uživajo tudi otroci! Največji center savn na Hrvaškem ponuja edinstvene programe ter otroške in družinske savne pod strokovnim vodstvom. Svet savn vključuje: bionsko savnanje s kristali, kromoterapijo in savne v štirih finskih savnah, panoramske savne, savne v blatnih, slanih in dvojnih parnih savnah. Pričakujte tudi številne podrobnosti, kot so ledena jama, kneipp steza, jacuzzi, hladni bazen, Laconium, wellness bar, nudistična terasa za sončenje in počitek.

Super ideje za izlete v okolici

Čudovito hrvaško Zagorje ponuja veliko izletov v okolici, ki bodo navdušili celo družino.

  • Zagreb in ZOO Zagreb
  • Dvorec Veliki Tabor
  • Krapina in muzej krapinskih neandertalcev
  • Kumrovec – rojstni kraj Tita
  • kmečki turizem Grešna Gorica
  • dvorec Trakoščan

Ugodna nastanitev v hotelu Well z vključenimi kartami za izlet!

Da boste bivali čim bližje Vodnemu planetu, priporočamo nastanitev v prenovljenem hotelu Well****. Hotel je s termami povezan s hodnikom. Tako se boste izognili preoblačenju pri vhodu in izhodu iz termalnega kompleksa in si obisk z otroki brezskrbno privoščili večkrat na dan. Hotel ponuja tudi odlično animacijo za otroke in številne programe za vso družino. Vse sobe v hotelu so opremljene s klimatsko napravo, sefom, LED TV, mini barom, sušilcem za lase, sodobnim pohištvom in pametnim sistemom upravljanja, ki zagotavlja še večji občutek varnosti in intimnosti.

Za odlično all inclusive light ponudbo kliknite to povezavo. 

Foto: Megabon

PREBERITE ŠE: Kam na odlične krompirjeve počitnice z otroki (na turistične bone)

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.