Ideja za oddih: Edinstvena izkušnja v Vrbniku v hotelu Vinotel Gospoja

Vrbnik, eno izmed najstarejših naselij na otoku Krku, je tudi eno izmed najbolj slikovitih. Zgrajen je na visoki skali in zdi se, da »lebdi nad morjem«. Vrbnik je odlična izbira za obisk v vseh letnih časih. Edinstva izkušnja pa vas čaka, če obisk dopolnite z nastanitvijo v hotelu Vinotel Gospoja.

Vrbnik je prava izbira za vse pustolovce, ki ne želijo doživeti masovnega turizma, ampak iščejo izvirno sredozemsko okolje. Vinotel Gospoja ponosno gleda na morje in pečine, ki izhajajo iz morja, in prikazujejo mesto Vrbnik ravno takšno, kakršno je – edinstveno mesto, polno čustev, zgodovine, vere in ljubezni.

Vinotel Gospoja

Tradicija in sodobnost hotela Vinotel Gospoja

Nov in sodoben hotel Vinotel Gospoja ponuja vse čare, ki si jih gostje želijo za popoln oddih. Vinotel Gospoja je družinski hotel, ki ga vodi družina Toljanić. Družina je naredila velik preboj z združevanjem navidezno nezdružljive tradicije in sodobnosti novega hotela. Moderno urejene sobe pozdravljajo goste z imeni hrvaških avtohtonih sort vina, notranjost hotela pa združuje tradicionalne, naravne motive z modernimi.

Prepletanje tradicije in sodobnosti.

Terapija z vinom in algami

Wellness & Spa Gospoja vključuje notranji bazen z relaksacijsko cono, sodobno in tehnološko napredno spa območje s tuši, finsko, parno in posebno mediteransko savno.

Na voljo je tudi terapevtska cona, kjer je mogoče poskusiti terapijo z vinom in algami v kombinaciji z masažami, uživati ​​v regenerativnem zdravljenju ali z naravnimi pilingi preprosto obnoviti kožo pred in po soncu.

Wellness in spa center Vinotel Gospoja.

Regionalne tradicionalne jedi

Družinske sobe in apartmaji, notranji bazen, savna in wellness ter bogata jedilnica z jedmi po naročilu, so le del zgodbe, ki jo lahko doživite skupaj s prijaznim in predanim hotelskim osebjem. V restavraciji Vinotel Gospoja strežejo regionalne jedi, ki označujejo gastronomsko tradicijo mesta Vrbnik. Gostje med preizkušanjem domačih dobrot občudujejo razgled na Kvarner in Velebit.

Lastna Vinska klet

Vinska klet Gospoja, ki sta jo leta 1995 ustanovili družini Toljanić in Brusić, se zavezuje k prozivodnji avtohtone Žlahtine iz Vrbnika. Vino uživa prepoznavnost doma in po svetu, vinska klet pa vztraja pa prozivodnji visoko kvalitetnih vin. Poleg Žlahtine prozivajajo tudi rdeče vino, sladko vino, penino in različne likerje.

Edinstven jesenski oddih

Jesen v Vrbniku je že tako lepa, če jo združite še z nastanitvijo v hotelu Vinotel Gospoja, vas čaka edinstvena sprostitev. Nepremagljivi razgledi, slikovito mestece, zvok morskih valov in uživanje ob gastronomski ponudbi tradicionalnega Vrbnika, vam bodo še dolgo božali dušo.

Da se na edinstven jesenski oddih lahko odpravite ugodneje, sta Vinotel Gospoja in Megabon pripravila posebno ponudbo, ki jo najdete tukaj.

 

Če se boste odločili za oddih v Vrbniku ali kje drugje, bomo zelo veseli, če nas označite na Instagramu z @Vandraj.si ali #vandraj. Želimo vam čudovit oddih!

Za več ugodnih ponudb za oddih pri naših sosedih, sledite tej povezavi. 

Foto: Megabon

PREBERITE ŠE: Ideja za oddih: po sprostitev in na hladno pivo v Laško

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.