To je hotel, ki vas bo v Istri popolnoma navdušil

Luksuzna obmorska wellness izkušnja ni nujno draga. Hotel Melia Coral pa vas bo navdušil.

Služba, položnice, prevoz otrok v šolo, v vrtec, iz šole, trening… Mi vas razumemo. Zaslužite si resen počitek. Brez otrok, samo v dvoje. In ni vam treba iti daleč! Prvi topli sončni žarki in svež morski zrak so le dobro uro stran, v Istri. Odločili smo se, da splaniramo luksuzen oddih, kjer vam ne bo potrebno misliti na nič. Sprehod med oljkami ali obisk wellnessa? To naj bo za en vikend vaša edina dilema. Melia Coral

Čudovit oddih ob morju že za 77 evrov! 

Predlagamo, da si vzamete tri proste dni. Po dveh nočitvah v luksuznem hotelu s petimi zvezdicami Meliá Coral boste sveži in pomlajeni ter kos vsem novim izzivom. Hotel Meliá Coral, s pogledom na kristalno čisto Jadransko morje, nudi vse, kar potrebujete v svojem stresnem življenju.

Ob prihodu vas bosta prevzela eleganca in luksuz hotela, ki ima izredno lepo opremljen interier, prav tako pa vas bo očarala njegova zunanjost. Meliá Coral je popoln kraj za sproščujoč wellness oddih, saj že 16 let nadušuje s svojimi inovativnimi storitvami in strokovnim osebjem. Tradicionalno je hotel namenjen le osebam, starejšim od 16 let, zato nudi miren ambient za sprostitev duha in telesa. Hotel ponuja številne storitve, med njimi tudi zunanje in notranje bazene ter orientalski wellness center, razpolaga pa z 244 sobami in 6 luksuznimi junior suitami.

Hotel Meliá Coral slovi po romantičnem in mirnem vzdušju, izjemnem ambientu ter gurmanskih presežkih. Romantic & SPA Meliá Coral je primeren za vse, ki potujete brez otrok in želite preživeti svoj oddih v sproščujočem in luksuznem hotelu. Fusion Spa, njihov najnovejši wellness center, ponuja avtentične ayurvedske in tajske rituale s terapevti, programe detoksikacije ter tretmaje z vrhunsko morsko kozmetiko za obraz in telo.

Luksuzen hotel vam nudi tudi priložnost za sodelovanje v številnih aktivnostih, ki so organizirane čez dan. Bogat fitness program, socio-kulturni programi in razne delavnice – od joge in pilatesa do kotajl večerov in degustacije vin! Prepustite se trenutnemu navdihu ter svojemu telesu privoščite eno izmed sproščujočih vadb ali pa preplešite večer ob dobri glasbi.

Hotel Meliá Coral je pridobil tudi Tipadvisorjev certifikat ekselence, na njihovem portalu pa ga priporoča več kot 450 gostov, ki so bivali v njem. Kako ga ne bi, samo poglejte si luksuzno hotelsko plažo in prostoren letni vrt, kjer si lahko zaželite vse in še več.

Čudovit oddih ob morju že za 77 evrov! 

Foto: Hotel Melia Coral

Preberite še: Mojca Mavec: “Nimam lastniškega stanovanja, ne dragega avta. Vse gre za potovanja.”

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.