To je nov prevoznik, s katerim lahko po Evropi potujete že za 5 evrov

Zadnja leta lahko potujemo nadvse ugodno. Nov evropski prevoznik pa omogoča še cenejša potovanja.

Zaradi odličnih prometnih povezav lahko po Evropi potujemo zelo ugodno. Mnogi nizkocenovci omogočajo poceni city breake, pred kratkim pa se je na trgu pojavil nov prevoznik. Če si ne želite potovati z letalom ali vlakom, je avtobus BlaBlaBus tako odlična rešitev za vse, ki si želijo obiskati evropska mesta.

BlaBlaBus je naslednik francoske mreže BlaBlaCar. To je mednarodna različica slovenskih Prevozi.org, ki omogočajo nadvse ugodne prevoze z avtom. Najprej imenovan Ouibus, ki je omogočal ugodne prevoze po Franciji, je svoje poti razširil. Tako z BlaBlaBusom sedaj lahko potujete do 300 destinacij v Evropi. Izlet v več kot 10 evropskih držav pa je mogoč že za pičlih 5 evrov.

Podjetje bo sicer kmalu svoje poti povezalo še do 400 dodatnih destinacij. Njihove avtobuse boste prepoznali po koralno rdeči barvi. Po evropskih mestih vas bodo popeljali že za nekaj evrov. Idealna priložnost, da obiščete vsa evropska mesta!

Avtobusi so opremljeni z brezžično internetno povezavo in električnimi vhodi za polnjenje pametnih telefonov. Nakup avtobusne vozovnice pa vključuje tudi dva velika kovčka in torbo, ki jo imate lahko pri sebi.

Foto: Shuttertsock

Preberite še: Rebeka Dremelj: “Maldivi nikakor niso nedostopna destinacija, le potovanje je treba skrbno načrtovati.”

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.