To Valentinovo lahko prespite v sobanah, kjer sta se dobivala Romeo in Julija

Ne veste, kaj bi svojim najdražjim podarili za Valentinovo? Presenetite jih z nepozabno dogodivščino!

Ne glede na to, da je Valentinovo praznik, za katerega večkrat radi rečemo, da smo ga uvozili iz Amerike, ga praznuje marsikateri zaljubljeni par. O tem, da ga imamo radi tudi zaljubljeni Slovenci, pričajo vedno zasedene restavracije, ki so vsakega 14.februarja nabito polne parov.

Če med praznovalce Valentinovega sodite tudi vi, v tem času verjetno že vneto iščete darilo za svojo boljšo polovico. Da bi vam prihranili razbijanje glave in tekanje po trgovinah, imamo za vas zelo zanimivo zamisel za darilo. Nadvse romantična je, tega pa vam (ali vašim najdražjim) zagotovo še ni podaril nihče!

Valentinovo doživetje

Verjetno ste kdaj že zasledili AirBnb akcijo, ki nekajkrat letno ponuja natečaje. S prijavo nanje lahko tekmujete za posebno doživetje in noč preživite na primer v muzejih ali kakšnih drugih zanimivih stavbah. Tokratno Valentinovo pa lahko prespite v sobanah, kjer naj bi se dobivala Shakespearova Romeo in Julija! (Saj poznate srce parajočo ljubezensko zgodbo iz Verone, kajne?) Poleg nočitve pa boste deležni tudi čudovitega cvetličnega aranžmaja in vrhunske večerje! Dekoracijo bodo pripravili najboljši veronski cvetličarji, večerjo pa italijanski chef Giancarlo Perbellini. Slednji se lahko pohvali celo z dvema Michelinovima zvezdicama! Fotografije Julijinega stanovanja si lahko ogledate tukaj.

No, če želite Valentinovo preživeti v Veroni in prespati v originalni Julijini postelji, je Casa di Giulietta lahko “vaša”, če izpolnite nekaj pogojev. AirBnb zahteva, da najprej napišete pismo Juliji. V njem razložite, zakaj si želite veronske dogodivščine, poslati pa ga morate do 2. februarja. Prijavite se lahko tukaj!

Če se boste prijavili, za vas močno stiskamo pesti, če pa vam slučajno ne uspe, boste odlične romantične nočitve našli tudi tukaj.

Foto: AirBnb

Preberite še: Stevardesa iz Slovenije, ki živi v Katarju in raziskuje ves svet

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.