Top ideja za družinski poletni dopust: Priljubljen, večkrat nagrajen 4* kamp pri Novigradu

Lanterna Premium Camping Resort je ponosen dobitnik prestižnih nagrad za kakovost. Z dobrim razlogom. 

Lanterna Premium Camping Resort leži na gozdnatem polotoku v bližini Tara, na polovici poti med Novigradom in Porečom. Med Slovenci je to že od nekdaj eden najbolj priljubljenih kampov v okolici Poreča. Ima vse! Prostorne parcele, ogromno bazenov in igrišč za otroke, nov družinski vodni park, miniklub, 3 vrste plaže, plitvo in globoko morje in ogromno možnosti za različne športne in sproščujoče aktivnosti. 

Ni ga čez poletne počitnice v kampu!

Poletne počitnice v kampu so neprimerljive s čimerkoli drugim. Prostornost, svoboda in druženje so vse tisto, kar potrebujemo za oddih od hitrega stila življenja. V kampu je vedno živahno in glasno, v kampih vedno spoznamo koga novega in skupaj ustvarimo lepe morske spomine. Ko se čas ustavi in obstaja samo prijeten morski mehurček kampa. Sproščujoče in fenomenalno.

Lanterna Premium Camping Resort ima kar tri kilometre dolgo obalo z brezhibno urejenimi plažami. Nudi pa tudi neprekosljiv izbor parcel in tematskih letovišč v domovih za kampiranje in glamping šotorih.

Edinstvena doživetja polna vode in sonca

Kamp svojim gostom nudi edinstvena doživetja v družinskem vodnem parku Aquamar Lanterna, v vrhunsko opremljenih otroških igralnicah, v Teen Hangoutu, v Maro play coni, v Lanterna Theatre-u pa tudi v Sport Park-u in očarljivih tematskih restavracijah in barih. Za razburljive in aktivne počitnice skrbijo skrbno zasnovani Valamarjevi programi Super Maro, Teen, Stay Fit in Music & Fun v režiji strokovne ekipe. 

Premium Camping Resort svoje goste navdušuje s kar sedmimi tematskimi naselji in domovi za kampiranje ter široko izbiro kampov zunaj tematskih naselij. Vse nastanotve nudijo najlepše za želje posameznega gosta – od razkošne notranjosti ob morju do prostornih družinskih hišk blizu zabavnih vsebin za otroke.

Camping Resort Lanterna lahko do 21.4. rezervirate in kupite na Megabonu (TUKAJ)

Foto: Megabon

PREBERITE ŠE: Hrvaška in njenih 5 najbolj vročih destinacij ta hip

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.