V Ljubljani odprli še eno drsališče na prostem!

V domači prestolnici smo pravkar dobili še eno, 3 tisoč kvadratnih metrov veliko drsališče i-Lucky Land!

V Ljubljani smo se enega novega drsališča sicer razveselili že pred kratkim, ko je na Kongresnem trgu zrastla Ledena Fantazija, a zimskim radostim še kar ni videti konca! Novi i-Lucky Land, ki ga krasijo tudi LED-luči, stoji ob glavni avtobusni in železniški postaji, med Dunajsko cesto in Trgom Osvobodilne fronte, na parkirišču Emonika.

Sestavljeno je iz manjšega hokejskega drsališča, ledenega tobogana, obroča z novoletno jelko v središču, stez za curling, otroškega kotička in povezovalnih potk. Za tiste, ki vam drsanje ne gre najbolje od nog, pa je poskrbljeno z razgledno tribuno, ležalniki in gostinsko ponudbo. Mimogrede, tudi tečaje drsanja bodo organizirali!

Drsališče bo odprto vsak dan od 9. do 24. ure, izbirali pa boste lahko med dopoldansko (do 16.00) in popoldansko vstopnico (od 14.00 do 24.00). Vstopnina znaša osem evrov, z vključitvijo v njihov klub zvestobe boste zanjo odšteli pet evrov.

Drsališče je že odprto, če nimate drsalk, si jih lahko sposodite tudi tam, kot pišejo organizatorji, pa bodo obratovali vse do marca!

https://www.instagram.com/p/Bc7yTkDFkT0/?taken-at=213606897

 

Foto: Luckyluka.si, Instagram

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.