V Parizu lahko pijete iz fontane z brezplačno gazirano vodo

Če imamo Slovenci fontano piva, nam Parižani konkurirajo s fontanami brezplačne – ne običajne! – ampak gazirane vode.

Če kdo dobro ve, da je treba telo hidrirati, so to Parižani, večni hedonisti, ki čudežno lahko pojejo ogromno ogljikovih hidratov, ne da bi se jim to kjerkoli poznalo. In če za koga navadna voda ni dovolj dobra in si raje privošči mineralno, so to prav oni.

Za povratni let v marcu iz Benetk v Pariz boste odšteli 32 evrov! PONUDBO PREVERITE TUKAJ.

V Parizu sicer že od leta 2010 stoji osem fontan, iz katerih teče gazirana voda, mestne oblasti pa bodo francosko prestolnico do konca leta obogatile za vsaj še enkrat toliko fontan. Cilj je, da bo takšna fontana zrastla prav v vsakem pariškem okrožju – teh je 20.

VANDRAJ priporoča: Izlet v Pariz, Versailles in Eurodisney za 219 evrov!

S fontanami bodo Parižane in milijone turistov, ki to čudovito mesto obiskujejo vse dni v letu, spodbujali k hidraciji, projekt pa ima tudi ekološko noto. S fontanami namreč želijo zmanjšati uporabo plastenk, ki so eden večjih onesnaževalcev okolja.

V Pariz že za 32 evrov!

Mimogrede, Vandraj je med brskanjem po Pariških izletih naletel na ugodno letalsko povezavo. Za povratni let v marcu iz Benetk v Pariz boste odšteli 32 evrov! PONUDBO PREVERITE TUKAJ, računajte pa na to, da se cene dnevno spreminjajo

Preberite še:

Kje v Parizu boš naredil najlepše slike

Nudisti so dobili del največjega parka v Parizu

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.