Dobra lokacija in lep razgled pogosto nista več dovolj, da bi hotel ali zasebni apartma izstopal kot najbolj privlačna izbira v morju namestitvenih zmogljivosti.

Gosti vse več pozornosti namenjajo urejeni notranjosti in atmosferi prostora, v katerem bodo bivali, materialom, ki v njem prevladujejo, ter dodatnim praktičnim vsebinam, ki lahko drastično spremenijo celostno doživljanje apartmaja ali sobe.

Če se trenutno pripravljate na prihajajočo sezono, razmislite o nekaj nujnih stvareh, ki bodo zagotovo dvignile vtis o vaši notranji opremi in poskrbele, da si bodo gostje apartma še dolgo zapomnili kot prostor, kjer so si resnično spočili in uživali.

SPANJE BREZ KOMPROMISOV

Kakovosten oddih za goste mora biti na prvem mestu, zato poskrbite, da ga res doživijo. Vzmetnice so najboljši prijatelji dobrega spanca, ki morajo gostom nuditi podporo in udobje.

V JYSK-u lahko najdete veliko izbiro vzmetnic, kjer je na voljo tudi vodnik za njihovo vzdrževanje in nego, kar vam lahko znatno olajša izbiro prave vzmetnice. Da bi vzmetnico lahko uporabljali leta in leta, investirajte v kakovostno zaščito, ki ji bo podaljšala življenjsko dobo.

Vsak ima drugačne spalne navade, zato je najbolje, da gostom zagotovite tri vrste vzglavnikov – nizke, srednje in visoke. S to gesto boste pokazali, da vam je njihovo udobje na prvem mestu. In poskrbeli, da si bo vsaka oseba, ki vas bo obiskala, dobro odpočila neodvisno od položaja, v katerem spi.

TRAJNOST SE CENI

Vse več gostov pri izbiri destinacije in nastanitve za počitnice izbere hotel ali apartma, ki prakticira in teži k trajnostnemu turizmu. Čeprav je trajnost dolgoročen proces, se lahko odraža tudi v vašem apartmaju ali hotelu s preprostimi rešitvami, kot so koši za ločevanje odpadkov, izbira kopalniške preproge iz bambusa, posteljnine iz recikliranega materiala ali priprave košare dobrodošlice z nekaj okusnimi lokalnimi dobrotami.

Če iščete večje kose pohištva, kot so vrtni stoli, v JYSK-u poiščite izdelke z oznako FSC®, ki predstavlja enega izmed korakov na poti k trajnosti. Poleg vrtnega pohištva se lahko v JYSK-u opremite tudi z omaro, mizo in okrasjem, izdelanim na ta način, s ciljem odgovorne uporabe naravnih virov.

Trajnostni turizem ne le gostom, temveč tudi najemodajalcem prinaša številne prednosti. Na primer varčevanje z energijo in boljšo povezanost z lokalno skupnostjo. To prispeva k večji prepoznavnosti lokacije kot trajnostne destinacije. Zato imajo lahko že majhne, ​​vsakodnevne spremembe v smeri trajnosti velik vpliv.

PRIDIH SVETLOBE

Tudi če je vaš prostor napolnjen z naravno svetlobo, mu bo nekaj zanimivih svetilk zagotovilo novo dimenzijo. V apartmaju ali sobi manjših dimenzij z igro svetlobe ustvarite vizualno večji prostor. Z izbiro tople svetlobe pa dosezite razkošnejši vtis celotnega prostora. Če želite ustvariti prijetno in romantično vzdušje z le nekaj svetlobnimi telesi, se odločite za samostoječe svetilke iz naravnih materialov.

FOTO: JYSK

PREBERITE ŠE: 7 zapovedi pri pakiranju, če greste na letalo le z ročno prtljago

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.