Zato se ljubitelji potovanj odločajo za vedno bolj priljubljeno križarjenje

Poznamo dve vrsti ljudi. Prvi so tisti, ki ljubijo križarjenje. Ostali pa tega ne vedo, ker na križarjenju še nikoli niso bili. Če spadate v skupino ”ostali”, vas v nadaljevanju čakajo namigi za novo in edinstveno doživetje.

Si želite letos preizkusiti nekaj novega? Videti več mest in znamenitosti na enem dopustu? Imate dovolj načrtovanja in organizacije, kam in kdaj se odpraviti na določeno destinacijo? Dovolite sebi, da za vse to tokrat poskrbijo drugi. Predstavljamo vam, kako lahko tudi vi postanete tisti, ki ljubijo križarjenje (preverite tukaj).

Gala zabava

Se spomnite Titanika? Prepričani smo, da ste si ga ogledali. Verjetno ne morete mimo gala večerje in plesa? Skorajda lahko rečemo, da je bilo ravno to dogajanje vrh zgodbe. Si tudi vi želite poizkusiti? Doživeti? Za križarjenje je ponavadi predvidena najmanj ena gala večerja. Verjamemo, da se boste na takšnem dogodku počutili kot v filmu. In ne, vaš film se ne bo zaključil kot Titanik.

Kombinacija ene nastanitve in obiska več destinacij

Ko se odpravljamo na dopust, si izberemo eno mesto. Tam navadno preživimo ves dopust. Kaj pravite na možnost, da v času dopusta v premičnem ”hotelu” obiščete več mest? Si ogledate več znamenitosti. To je le ena od prednosti odločitve za križarjenje (klik). V najboljšem primeru ne boste želeli nikoli več dopustovati drugače, v najslabšem pa boste privarčevali z dopustom. Za obisk več dalmatinskih mest bi gotovo potrebovali najmanj dva dopusta. Križarjenje pa vas skozi vse to popelje samo v nekaj dneh.

Luksuz za dostopno ceno

Včasih je bilo križarjenje res samo za tiste, ki imajo malo več pod palcem. Ali pa se nam je tako samo zdelo. Danes je ta sodobna in udobna oblika dopusta postala veliko bolj dostopna. Nemalokrat je križarjenje (TUKAJ) na voljo tudi s 50 % popustom ali celo več. Tako svoj dopust v nepremičnem hotelu brez težav zamenjate za počitnice na ladji.

Spoznavanje novih ljudi

Kamorkoli se odpravimo na dopust, smo obkroženi z ljudmi, ki jih še nismo videli. Na križarjenju je komunikacija z ljudmi malce drugačna kot sicer. Vendarle preživite del dneva na isti ladji, ki predstavlja nekoliko omejen prostor. Če radi spoznavate nove ljudi, smo prepričani, da se bo vaš krog prijateljev in znancev še razširil. Kljub vsemu je dovolj tudi kotičkov, kamor se lahko umaknete in uživate v intimi.

Morske bolezni? Na ladji poskrbijo tudi za to

Se bojite, da bi vam slabost znala uničiti dopust? Vam je slabo že v avtu? Nič zato. Na ladjah, ki so predvidene za križarjenje, lahko dobite zdravilo proti slabosti. Po posvetu z odgovornimi osebami boste zdravilo zaužili pred začetkom poti oziroma po potrebi tudi med potjo. V vsakem primeru bodo poskrbeli, da se boste slabemu počutju izognili in na dopustu neskončno uživali.

Ker vemo, da je čas dragocen, je Vandraj za vas malo raziskoval. Če še vedno niste izbrali dopusta, vam priporočamo, ponudbo na tej povezavi (klik). Verjamemo, da boste odločitev o dopustu hitro sprejeli. In križarjenje postavili na vrh seznama svojih najboljših dopustov doslej.

Foto: Megabon, Shutterstock

PREBERITE ŠE: Slovenski skriti biseri, s katerimi boste očarali prijatelje iz tujine

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.