Želite srečati Beyonce in Evo Longorio? Ni vam treba v ZDA, samo Hvar obiščite …

Ne verjamete? Prepričajte se sami. Hvar je destinacija, kjer boste srečali veliko ljudi. Tudi tiste, ki jih tam najmanj pričakujete. V nadaljevanju smo vam pripravili seznam ljudi, ki jih z malo sreče lahko vidite na tem hrvaškem otoku. Velja za enega najbolj sončnih otokov v Evropi.

Eva Longoria hvar

Katera od vas ni gledala Razočaranih gospodinj? In kateri gospodinji ste se najbolj nasmejale? Ali se mogoče celo najbolj poistovetile z njo? Predvidevamo, da je to bila Eva Longoria. Sama pravi, da se rada umakne v okolje, kjer je ne oblegajo novinarji in oboževalci. Po Hvaru jo boste videli v ležernih oblačilih. Mogoče bo celo poleg vas sedela v eni od restavracij …

Hvar

Beyonce

Beyonce in Jay-Z imata tri otroke. Veste, kateremu od njih Hvar kroji usodo? Slavna družina večkrat obišče ta hrvaški otok. Beyonce in Jay-Z sta ga obiskala tudi leta 2011. Ko se jima je leta 2012 rodila prva hči, sta ji dala ime, ki je povezano s Hvarom. Veste zakaj? Med obiskom tega otoka se jima je še posebej vtisnilo v spomin drevo z lepimi modrimi cvetovi. Zato sta hčer poimenovala po njem in ji dala ime Blue Ivy.

Vladimir Kličko

Ste kdaj bedeli do poznih jutranjih ur samo zato, da bi videli Klička v ringu? Ali si celo nastavili budilko ob 4. uri zjutraj? In ni vam bilo žal. Zaradi njegovih knockoutov, ki so se zgodili v sekundi, se je izplačalo bedeti celo noč. No, ga želite videti izven ringa? Velikokrat se potepa po Hvaru. Videli ga boste med sprehodom po hvarskih ulicah. Mogoče tam razmišlja o tem, da se vrne v ring?

Luka Modrić

Radi gledate filme, v katerih se vse obrne in dobro premaga zlo? Ste vedeli, da je Luka Modrić v otroštvu svoje izkušnje, tiste življenjske, nabiral kot pastir? Pa danes? Danes lahko kupi vse travnike, po katerih so se pasle njegove ovce. Pa še cel Hvar. Pa še marsikateri hrvaški otok. Leta 2018 je prejel najprestižnejše priznanje, ki ga lahko prejme nogometaš. Po izboru nogometnih privržencev, športnih novinarjev, selektorjev in kapetanov reprezentanc je postal najboljši nogometaš leta. V času dopustov se večina nogometašev odpravi na eksotične destinacije. Ali obišče ogromna mesta (ponavadi slovijo po blišču, luksuzu in kazinojih). Takrat se Luka Modrić z ženo in otroki najraje sprehaja po domačih mestih. Nemalokrat se odpravi na Hvar, kjer uživa v preprostem vsakdanu.

Na Hvaru lahko srečate tudi Gorana Ivaniševića, ki se po morju ”sprehaja” s svojo jahto. Tam so tudi Igor Vori, Nina Badrić, Hayden Panettiere, Amaury Nolasco, Ashley Judd ter teniški prijateljici Jennifer Capriati in Iva Majoli. Pa še bi jih lahko naštevali. Obiščite Hvar. Uživajte v soncu. Sprostite se ob čudovitem morju. Sprehodite se po čudovitih hvarskih ulicah. In če bi radi videli še koga, ki ga ne vidite vsak dan, bo Hvar idealna izbira za vaš dopust.

Poglejte skozi okno hotelov Hvar, Labranda in Adriatiq Resort. Prepoznajte slavne, ki se sprehajajo po hvarskih ulicah. Megabon vam ponuja izbiro (preverite tu).

Vir fotografij: Megabon, Shutterstock

Preberite še:

Islandija: 10 razlogov za obisk čudovite dežele

 

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.