Bi prenočil v hotelski sobi brez sten in strehe?

Na počitnicah smo vedno radi v stiku z naravo, zato je povsem logičen razcvet glampinga, ki h kampiranju prepriča tudi tiste, ki prisegajo na udobje. Zvezdnato nebo, poslušanje šelestenja dreves in svež zrak napolnijo naše baterije, še vedno pa smo dobro spočiti, saj spimo na udobni postelji, uživamo kakovostno hrano, ne tisto iz vrečk, ki se na kuhalniku najhitreje pripravi in če imamo srečo, telo sprostimo v masažni kadi. Vse to je bistvo sodobnega dopustovanja.

In podobnemu konceptu so sledili tudi v hotelu Null Stern Hotels, katerega slogan je The only star is you (Edina zvezda si ti).

hotel_1

Zakaj gre?

Nov koncept hotela je idealen za tiste popotnike, ki se ne morejo odločiti ali so za luksuzno počitnikovanje ali jih vseeno bolj privlači kampiranje pod zvezdami. Brez odločanja, lahko doživite oboje, v unikatni hotelski sobi v objemu švicarskih Alp, v Safientalu. Soba vključuje zakonsko posteljo, nočne omarice, svetilke in preprogo. Manjkajo pa stene! In seveda streha. Tudi te ni.

hotel_2

Sobo sta si zamislila konceptualna umetnika Frank in Patrik Riklin. Cena nočitve pa je 250 švicarskih frankov. A letošnjo sezono so v nič zvezdničinem hotelu že popolnoma zasedeni. Lahko pa si rezerviraš sobo za prihodnje poletje.

hotel_3

Foto: Null Stern Hotels

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.