Ciper: Ena najbolj obiskanih poletnih destinacij

Imate radi romantiko? Ste družinski človek? Ali si radi privoščite noro zabavo? Ciper je gotovo destinacija, ki bo zadovoljila vsak okus. Tudi ljubitelji zgodovine in različnih kultur boste prišli na svoj račun.

Plaže in morje

Ciper slovi po prekrasnih in neokrnjenih plažah. Vsem, ki uživate v čistem morju in božanju sončnih žarkov, bodo te počitnice ostale v spominu. Dolge peščene plaže in turkizno morje vas bodo popeljali na neko novo raven, kjer se boste počutili kot v pravljici.

Za radovedneže

Ste ljubitelji sončnih zahodov? Raziskujte. Kjerkoli boste dočakali ta del dneva, boste nedvomno presenečeni. Izberite si svojo točko in delite te čudovite trenutke z osebo, ki vam največ pomeni. Bari, restavracije in diskoteke bodo poskrbeli, da se boste noro zabavali. Poleg zabave jamčimo tudi spoznavanje novih ljudi. Prebivalci Severnega Cipra slovijo po odprtosti, prijaznosti in hudomušnosti. Si na morju radi kljub visoki sezoni pogledate še kaj drugega? Severni Ciper vam ponuja nešteto možnosti za enodnevne izlete. Poglejte si tradicionalne ciprske vasi ali gorovje Abbey. Ne boste mogli mimo gradu puščavnika Hilariona. Grad je v svojih pravljicah upodobil celo Walt Disney, saj ni mogel mimo njegove privlačnosti.

Orientalska kultura

Domačini vam bodo svojo kulturo z veseljem predstavili. Poglejte si številne cerkve in čudovite džamije. Posedajte v kavarnicah in brbončice razvajajte z odličnimi jedmi. Obiščite bazar in se preizkusite v barantanju. Prodajalci namreč skoraj nikoli izdelka ne prodajo po prvotni ceni, zato si le privoščite. Veseli klepeti in prijaznost bodo prispevali k temu, da se boste počutili prijetno in dobrodošlo.

Prikličite mladost

Na eni od plaž se iz morja dviga Afroditina skala. Domačini pravijo, da bo plavanje okrog nje priklicalo nazaj mladost. To boste začutili na svojem telesu in v duhu. Zakaj ne bi preizkusili, če to drži? Gotovo se boste pomladili že ob tem, da boste odmislili vse skrbi in vsakdanje misli ter se prepustili poletnemu uživanju. Naj bo Ciper izbira za vaš dopust.

Prihaja poletje, zato vam ponujamo idejo za morske užitke na Cipru. Samo na Megabonu rezervirajte dopust po zelo ugodni ceni in si privoščite 7 dni pravega užitka. V ceno je poleg 7 nočitev vključen povratni letalski prevoz iz Ljubljane, polpenzion ter prevoz od letališča do hotela.

Vir fotografij: Megabon, Shutterstock

Preberite še:

Kaja Vozelj Srčnik na Dunaju: “Tu od plač človek normalno živi, ne pa se iz dneva v dan trese in sprašuje, če bo imel dovolj za preživetje.”

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.