City break: v katerih evropskih mestih lahko spite za manj kot 30 € na noč?

Jesen je pravi čas za city break! Toplo vreme, ugodni leti, super destinacije in nove dogodivščine! Cene letalskih prevozov in nastanitev v evropskih mestih so tako ugodne, da bi bil skoraj greh, da jih ne obiščete! Zakaj ne bi poklicali svoje boljše polovice, prijatelja, sestre ali osebe, ki res mora doživeti avanturo, in rekli: ”Spakiraj, čas je za nekaj novega!”

Cena ni več ovira in ne sme biti izgovor. Poskrbite, da bo vaš city break nepozaben, raziskovanje mestnega utripa izbrane destinacije pa kar se da ugodno! V nekaterih evropskih mestih lahko bivate že za manj kot 30 € na osebo na noč in to z vključenim zajtrkom!

Zakaj torej ne bi to jesen odkrili kako sladka je originalna baklava? Zakaj si ne bi ogledali krajev, kjer je Mozart iskal navdih za svoje umetnije? Zakaj ne bi prehodili vsaj enega znanega mostu v Pragi? Ali pa skočili v Berlin in raziskovali številne muzeje in kulturne spomenike! Ali v Beograd po nakupih? Nepozabni trenutki vas čakajo na vsakem koraku!

Kam se torej odpraviti na city break?

Za vas smo že izbrskali ugodne ponudbe v čudovitih mestih. Vaš popoln city brak je le nekaj klikov stran!

➤ Praga je vedno odlična izbira! 16,5 €/oseba/noč + zajtrk ➝ POGLEJ PONUDBO
➤ Bi se odpravili v Bratislavo? 24,8 €/oseba/noč + zajtrk ➝ POGLEJ PONUDBO
➤ V Sarajevo na sladko baklavo! 12,5 €/oseba/noč + zajtrk ➝ POGLEJ PONUDBO
➤ Vas vleče v Berlin? 24,8 €/oseba/noč + zajtrk ➝ POGLEJ PONUDBO 
➤ Sprehod po Kalemegdanu v Beogradu? 21,5 €/oseba/noč + zajtrk ➝ POGLEJ PONUDBO
➤ Odkrijte vse lepote Budimpešte! 24,8 €/oseba/noč + zajtrk ➝ POGLEJ PONUDBO
➤ Obisk Salzburga – Mozartovega mesta! 26,8 €/oseba/noč + zajtrk ➝ POGLEJ PONUDBO

Naj bo vaš jesenski city break res nepozaben, predvsem pa ugoden! Niste našli, kar ste iskali? Brez skrbi, super cene vas čakajo tudi za nekatera druga mesta (Pariz, Amsterdam, Zagreb, München, …), tako da je izbira res pestra. Ugodne cene lahko najdete tukaj.

Foto: Shuttertsock
Avtor: Dijana Kene Zore

Preberite še: Turčija: Pamukkale po nori ceni in še 5 razlogov za obisk enega najlepših krajev na svetu

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.