Dizajnerski hostel v osrčju Valencie

V starem mestnem središču Valencie smo opazili hostel z nadvse atraktivnim interjerjem. Na kvadraturi 236 metrov Valencia lounge hostel nudi 11 sob, več različnih stilov in pašo za oči za prav vse okuse.

valencia25

Notranjost hostla je oblikoval kreativni studio Masquespacio, kjer so zasnovali sobe za različne tipe ljudi. Tako so nekatere sobe idealne za surferske popotnike, druge bodo morda bolj navdušile etno ljubitelje, spet tretje so namenjene umetniškim dušam. Vsem sobam je skupna pozornost na detajle, ki zaključujejo prostore v eklektično celoto.

Mešanica starega in novega ter žive barve, ki se ujemajo s komplementarnimi pasteli, ustvarjajo občutek domačnosti, izvirne oblike svetil pa odlično dopolnjujejo stare oboke in ploščice.

valencia13

Rezultat premišljenega kombiniranja je svetel in pisan ambient, ki privablja popotnike z vsega sveta in jim nudi udobje lastnega doma ter jih spodbuja, da raziskujejo detajle in uživajo v interjerju.

Cene hostla se gibljejo med 30 in 60 evri na noč, najdete pa ga na naslovu Calle Cadirers 11.

V našem brskalniku LETALSKE KARTE poišči najcenejšo vozovnico do Valencie

valencia17

valencia11

valencia08

valencia04

Foto: Valencia Lounge Hostel

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.