Fotogeničen izlet: Okoli otoka na Blejskem jezeru s SUP-om

Bled nas s svojo ikonično podobo vsakič znova navduši, tokrat pa ga lahko raziščete z malo drugačne perspektive. Z vode! In to stoje!

NE ZAMUDITE: 2-urni začetni tečaj supanja z inštruktorjem za 2 osebi le 70 evrov!

Blejsko jezero je eden od svetovno znanih slovenskih ponosov in čeprav se Slovenci na Bled pogosto odpravimo na izlet, pa marsikdo ne pride dlje od prve kavarne. A jezero ponuja veliko več. Pešpot okoli njega je prijetna in v večji meri senčna, na dveh lepo urejenih plažah se lahko tudi osvežite s skokom v vodo. Povprečna temperatura vode v poletnih mesecih je od 20 do 25 stopinj Celzija.

Če ta biser raje vidite s ptičje perspektive, pa se lahko povzpnete tudi do slavne klopce nad Bledom, ki ima enega najlepših razgledov na svetu (o tem, kako do nje, smo že pisali TUKAJ.)

Da pa otočka sredi jezera ne boste občudovali le od daleč, se lahko do njega podate s pletno, za tiste, ki bi radi preizkusili nekaj še bolj posebnega, pa obstaja tudi supanje!

Kratica SUP prihaja iz angleških besed “Stand Up Paddling” in pomeni prav to, veslanje na deski in to stoje! Supanje po blejskem jezeru odpira nova obzorja, saj si lahko jezero, otok, grad in mesto ogledate iz edinstvene perspektive, se hkrati rekreirate in tudi neizmerno zabavate. Nam se ideja zdi prav imenitna!

VANDRAJ NAMIG: 2-urni začetni tečaj supanja z inštruktorjem za 2 osebi le 70 evrov!

Foto: Supersupbled.com

PREBERITE ŠE:

Vandraj insider: Na valove Kanarskih otokov k Špeli in Toniju

Slovenca, ki sta ustanovila windsurf šolo in raziskujeta svet

 

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.