Hotel na hrvaškem otoku, ki je prijazen za alergike in vegetarijance

Ste vajeni živeti z alergijami? Kdor ima izkušnje z alergiki, ve, da je izbira dopusta, restavracije, izleta in podobno zelo zahtevna zadeva. Bi šli na Lošinj?

Poleg vseh vsakdanjih neprijetnosti, ki jih preživljajo alergiki in ljudje, ki so jim blizu, se z največjim stresom soočajo pri izbiri dopusta. Najpomembnejše merilo, ki ga pri odločitvi upoštevajo, je gotovo možnost prilagojene prehrane za alergike. Hotel Aurora Lošinj vas v tem primeru ne bo pustil na cedilu.

Če se želite odpraviti na dopust tako, da v kovčke pospravite oblačila, obutev in fotoaparat ter sončna očala, se odločite za Hotel Aurora Lošinj. Kovčki in nahrbtniki, ki so bili v preteklih dopustih predvideni za prehrano, lahko ostanejo doma ali jih napolnite s čim drugim.

Nemalo vas je takšnih, ki zaradi alergij ne morete jesti kjerkoli in česarkoli. Zato v primeru odhoda od doma vedno razmišljate en korak vnaprej. Tako načrtujete, kaj boste jedli, če ponudnik ne bo postregel s prehrano za alergike. Zato ob novici, da je vendarle nekje nekdo, ki misli na vas, zagotovo poskočite od veselja. Obeta se pravi in resnični dopust!

Hotel Aurora Lošinj je hotel z restavracijo, ki poleg velike izbire za vsakogar ponuja prilagojeno prehrano za alergike in vegetarijance. Tako torej ob tedenskih tematskih kuhinjah lahko uživajo tudi tisti, ki so ponavadi pri hrani zapostavljeni.

Poleg restavracije za alergike in vegetarijance Hotel Aurora Lošinj ponuja tudi vrsto drugih aktivnosti. Medtem ko bodo vaši otroci brez skrbi lahko pojedli večerjo, se vi lahko sprostite v savni ali bazenu, dodatne moči pa nabirate v fitnessu.

Megabon in Hotel Aurora Lošinj sta za vas pripravila enkratno ponudbo (TUKAJ), ki je okusna za vaše brbončice, prijazna za vaš žep, še bolj pa ustreza vašemu zdravju. Pohitite in izkoristite priložnost za enkraten in brezskrben oddih, za katerega vam ni treba plačati pravo malo bogastvo.

Avtor: Dijana Kene Zore
Foto: Megabon, Shutterstock

PREBERITE ŠE:

V Hotel Kovač na aktiven in sproščujoč oddih

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.