Hotel na Mikonosu, ki vas bo očaral s fotogeničnostjo

Grški otoki slovijo po turkiznem morju in belo-modri arhitekturi, ki vam med dopustom daje občutek, kot da ste v kakšnem hollywoodskem muzikalu. Vandraj je tokrat pokukal v hotel San Giorgio na Mikonosu.

V belem interierju ima glavno vlogo boemski slog, ki nagovarja prave hedoniste. Zgodba hotela se je začela že pred 15 leti, ko sta se na obali Ibize spoznala Thomas Heyne in Mario Hertel. Thomas je kot tedanji študent nepremičnin iz Augsburga zavrnil perspektivno službo v gradbeništvu in raje stopil na čelo nočnega kluba v nemškem Ulmu.

Njegov bavarski sorojak Mario je medtem pri 18 letih v Bayreuthu odprl kavarno in počasi zgradil mini gostinski imperij – sklop restavracij, barov, kavarn in klubov. Gospodiča je kasneje odneslo na Mykonos, kjer sta vodila svetovno znani klub Paradise in leta 2012 sta se odločila odpreti še svoj hotel, edinstveno destinacijo za somišljenike s prefinjenim okusom za estetiko.

San Giorgio Mykonos se lahko poleg šik dizajna in prostornih sob pohvali še z zasebno plažo. Po hotelu najdete tudi stareško postavljene viseče mreže, simbol otroške radosti, kjer lahko počijete katerikoli del dneva.

Foto: San Giorgio Mykonos

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.