Ideja za podaljšanje poletja: Oddih na Murterju

Konec avgusta in september na morju sta nekaj najlepšega, kar lahko doživimo. Ko je sonce še dovolj močno, voda še dovolj topla, plaže pa veliko bolj prazne in na vse skupaj leže tisti pravi mir, ki si ga od dopusta v resnici obetamo. Za vas imamo odlično idejo, kako last minute izkoristiti poletje do konca!

Colentum Resort Murter je prenovljen resort na otoku Murter, ki se nahaja v samem srcu Dalmacije. Ta biser hrvaškega Jadrana je znan predvsem po izjemnem vzdušju, ki ga ustvarjajo kristalno čisto morje, peščeno morsko dno in opojni vonj borovcev. S svojo lokacijo predstavlja popolno središče za mnoge turiste, ki se poleg kopanja in uživanja na plaži zanimajo tudi za UNESCO-va mesta in nacionalne parke: NP Krka in Kornati.

Colentum Resort Murter

Za nadaljevanje poletja vam predlagamo Colentum Resort Murter. Gre za popolnoma prenovljen trizvezdični počitniški resort, že desetletja priljubljen med ljubitelji kvalitetnega, sproščenega in ugodnega dopusta v neokrnjeni naravi, daleč od mestnega vrveža. Le streljaj od Slanice, ene najlepših plaž na Hrvaškem, vas bo očaral s čari otoškega življenja.

Vsako jutro vas bo navdušil bogat samopostrežni zajtrk, zvečer pa boste uživali v večerji.

V bližini resorta lahko izkoristite  teniška igrišča, najamete pedaline, jet ski, ali se vključite v šolo jadranja ali potapljanja. V neposredni bližini se nahajajo številne sprehajalne in kolesarske poti. Navdušila vas bosta tudi Narodna parka Kornati in Krka, ki sta vsak oddaljena le slabo uro.

Odlično ponudbo za Colentum Resort Murter najdete TUKAJ! 

 

Foto: Megabon

PREBERITE ŠE: Dolina Neretve: Zakaj morate vsaj enkrat v življenju na obiranje mandarin?

Iščete idejo, kam na oddih v naši bližini? TUKAJ (klik) vas čaka kup imenitnih ponudb!

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.