Pohitite v poletje: Na rajski Mikonos že za 77 evrov!

Mikonos je nov Santorini!

Zaradi njegove lepote o otoku Mikonos kroži legenda, da so ga bogovi ustvarili za hedonistične namene. Čudovite bele hišice z modrimi okni se izmenjujejo z dih jemajočimi razgledi na kristalno čisto morje in kraljevske plaže. S klikom na spodnjo povezavo poiščite najugodnejši povratni let, ki vam je pisan na kožo!

Poletite na hedonistični Mikonos že za 48 evrov!

Mikonos je otok, kjer glamur podaja roko preprostosti. Otok, kjer pridejo na svoj račun žejni zabave, ljubitelji antične zgodovine, mondenih butikov, zaspanih mlinov na veter in kristalno čistega morja.

Otok z belimi hiškami in modrimi okni, ki so posejane po ozkih ulicah, že od nekdaj slavi za eno od najatraktivnejših destinacij na svetu. Zato ni le zgolj slučaj, da o otoku kroži legenda, da so ga bogovi ustvarili za hedonistične namene.

Mikonos se ponaša s številnimi čudovitimi plažami z zlatim peskom in kristalno vodo. Tiste najlepše lahko najdeš na jugu otoka. Tja se odpraviš tudi, če si še posebej v party razpoloženju, saj so na plažah organizirane številne nepozabne zabave, ki ne ločijo dneva od noči. Najbolj poznani plaži, kjer te bodo zavrteli vroči ritmi in vroče sonce, sta kaj drugega kot  Paradise Beach in Super Paradise Beach. Od klubske scene je v ospredju Cavo Paradise.

Preberite še:

Povratni let: Dih jemajoča Sicilija le pičlih 25 evrov

 

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.